Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ajo hyvässä vauhdissa sateisessa Jerezissä

 
Ajo hyvässä vauhdissa sateisessa Jerezissä

Niklas Ajon vauhti oli kohdallaan, kun MotoGP-sarjan 125-kuutioisten luokan MM-kautta edeltävät viralliset testit käynnistyivät perjantaina Jerezin radalla Espanjassa.
Ajo kiersi 4,4 kilometrin mittaisen andalusialaisradan parhaimmillaan ajassa 1.52,4, joka oikeutti 11. sijaan 2,5 sekuntia pohjat takoneen Nicolas Terolin takana.
Ajat tehtailtiin jo varhaisessa vaiheessa ja viileässä säässä, sillä Jereziin puoliltapäivin iskenyt sade vesitti iltapäivän sessiot.
- Iltapäivällä ei radalla käynyt kuin pari kuljettajaa. Tällaista tämä on ollut Valencian testejä lukuun ottamatta, Ajo viittasi sateiseen talvikauteen.
Saksalaisen Interwetten-tiimin Aprilia RSW-pyörällä kilpaileva Ajo, 16, ajoi Jerezin ensimmäisenä testipäivänä 18 kierrosta.
- Ei sillä määrällä ehtinyt vielä suuremmin päästä fiilikseen, mutta hyvä näinkin. Tässä vaiheessa on vielä vähän vaikea sanoa, millä tasolla vauhti on muihin nähden. Toivotaan nyt, että lauantaina ja sunnuntaina päästäisiin jatkamaan kuivalla kelillä.
Ajo on tosin päättänyt, että varikkoboxissa istuskelu saa nyt riittää.
- Lauantaina ajetaan, satoi tai paistoi, vahvisti valkeakoskelaisnuorukainen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle