Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hautamäki mukaan Malyszin jäähyväiskisaan

 
Hautamäki mukaan Malyszin jäähyväiskisaan

Finnjumping ry ja Puijon Hiihtoseura ovat sopineet, että Matti Hautamäki lähtee edustamaan Suomea Adam Malyszin jäähyväiskilpailuun. Tapahtuma on Zakopanessa samana viikonloppuna kuin Hautamäen kotikaupungissa Kuopiossa järjestettävät SM-kilpailut.

Matti Hautamäki lähtee edustamaan Suomea Adam Malyszin loppuunmyytyihin jäähyväiskilpailuihin Puolan Zakopaneen 26.-27.3.2011. Puolan suurin mäkihyppytähti lopettaa uransa ja on kutsunut hyppääjiä ympäri maailmaa juhlistamaan hienon uran päätöstä. Näin ollen Hautamäki ei osallistu mäkihypyn SM-kilpailuihin, jotka ovat samana viikonloppuna Kuopiossa.

”Hyvän ja rakentavan keskustelun pohjalta Finnjumping ja Puijon Hiihtoseura tekivät yhdessä päätöksen, että Matti lähtee Zakopaneen. Näin saadaan kansainvälistä näkyvyyttä ja kunnioitetaan Malyszin uraa. Täytyyhän Suomesta olla mukana mäkihypyn suurlähettiläs ja edustusta tapahtumassa. Malysz on kutsunut Matin ja Matti lähtee. Valmentajaksi lähtee Ville Kantee”, kertoi Suomen päävalmentaja Pekka Niemelä.

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleMatti Hautamäki

Tiedot