Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten Superpesiksen pelinjohtajat: Lapua nousee Jyväskylän ykköshaastajaksi

 
Naisten Superpesiksen pelinjohtajat: Lapua nousee Jyväskylän ykköshaastajaksi

Suomen suosituin naisten palloilusarja, naisten Superpesis, käynnistyy tiistaina 10.5. täydellä kierroksella. Kauden ylivoimainen ennakkosuosikki Kirittäret Jyväskylästä hakee jo seitsemättä peräkkäistä mestaruuttaan, mihin ovat suomalaisessa urheiluhistoriassa pystyneet vain Espoon Blues jääkiekossa ja Pieksämäen Pyrintö lentopallossa.

Pelinjohtajien arvioissa ykköshaastajaksi nousee Lapuan Virkiä, jota kolmasosa vastaajista pitää jopa mestarikandidaattina. Koko viime kauden aikana vain neljä tappiota kärsinyt Pesäkarhut Porista arvioidaan kolmanneksi. Kauden yllättäjäksi pelinjohtajat nostavat Rauman Lukon.

Vuoden naispesäpalloilijaksi pelinjohtajien suosikki on kolminkertainen vuoden lukkari, jo 13. kautensa naisten Superpesiksessä aloittava Lapuan Sirpa Pollari.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle