Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SH4 jakoi ensimmäiset apurahat

 

SH4 jakoi ensimmäiset apurahat


Sami Hyypiän perustama hyväntekeväisyysyhdistys, SH4 tukirengas, jakoi ensimmäiset apurahat keskiviikkona Vantaalla. Nuorien, huipulle tähtäävien urheilijoiden tukemiseksi perustettu yhdistys jakoi yhteensä 20.000 euroa yhdeksälle nuorelle urheilijalahjakkuudelle.

- Tämä on minulle juhlapäivä, sillä en olisi marraskuussa, kun yhdistys perustettiin, uskonut, että jo kesäkuussa pääsemme jakamaan rahaa. Tästä kuuluu suuri kiitos kaikille niille henkilöjäsenille, jotka ovat yhdistykseen liittyneet sekä yhteistyökumppaneille, Sami Hyypiä sanoi.

- Nyt jatketaan kovaa työtä ja yritetään saada lisää jäseniä kotimaasta ja ulkomailta. Myös uusille yhteistyökumppaneille on tilaa. Tavoitteena on, että vuoden loppupuolella jaetaan seuraavat apurahat, toivottavasti yhtä monipuolisesti eri lajeille kuin tänään.

Arvovaltainen apurahakomitea valitsi hakemuksien perusteella yhdeksän urheilijaa, jolle apuraha myönnettiin. Yksittäisen apurahan summa oli 2500 euroa - tanssipari sai kumpikin 1250 euroa tukea oman lajinsa harjoitteluun.

- Hakemuksia tuli mukavasti ja taso oli korkea. Nyt valinta osui näihin urheilijoihin. Kertaluonteiseksi tätä ei ole tarkoitettu, joten myös niille urheilijoille, jotka eivät nyt apurahaa saaneet, ilmoitettiin, että kannattaa yrittää myöhemmin uudestaan.

- Oli todella kiva nähdä joukkue tavoitteellisia urheilijoita tänään yhdessä. Ehdin vaihtaa muutaman sanan heidän kanssaan ja tulen varmasti seuraamaan tarkasti, miten heidän urakehityksensä menee, Hyypiä sanoi.

SH4 tukirengas, apurahaurheilijat:
Airi Mikkelä (s. 5.4.1993)
Laji: Sulkapallo
Seura: Östersundom IF, Vantaa

Herkko Pöllänen (s. 21.7.1994)
Laji: Tennis
Seura: HVS Tennis ry

Tuomas Lahti (s. 11.2.1993)
Laji: Paini
Seura: Ylä-Tikkurilan Kipinä

Nooralotta Neziri (s. 9.11.1992)
Laji: Yleisurheilu 100m aitajuoksu (pikajuoksu)
Seura: Porin Yleisurheilu

Maiju Pokkinen (s. 25.12.1992)
Laji: Pikajuoksu 100-400m
Seura: Tampereen Pyrintö

Richard Jensen (s. 17.3.1996)
Laji: Jalkapallo
Seura: FC Honka 96 Premier Team

Erik Husgafvel (s.13.1.1995) ja Laura Mäkinen (s. 30.4.1995)
Laji: Kilpatanssi
Seura: Hämeenlinnan Pivotkerho

Tuomas Laaksonen (s. 9.3.1990)
Laji: Keihäänheitto
Seura: Turun Urheiluliitto

SH4:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle