Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten Superpesiksen puolivälierät vauhtiin keskiviikkona

 

Naisten Superpesiksen puolivälierät vauhtiin keskiviikkona


Paikallisväriä naisten Superpesiksen puolivälierissä

Kirittärillä Jyväskylästä on mahdollisuus tehdä suomalaista urheiluhistoriaa keskiviikkona alkavissa naisten Superpesiksen pudotuspeleissä. Naisten kotimaisissa palloilusarjoissa vain jääkiekon Espoon Blues ja lentopallon Pieksämäen Pyrintö ovat pystyneet seitsemään peräkkäiseen mestaruuteen, jota Kirittäret nyt tavoittelee.

Runkosarjassa hallitseva mestari jätettiin kuitenkin kolmanneksi. Ykköshaastajat - Lapua, Pori ja Lappeenranta - pystyivät kukin voittamaan Kirittäret kertaalleen.

Runkosarjan perusteella puolivälieräsarjojen voittajista ei pitäisi olla epäselvyyttä, mutta paikalliskamppailut tuovat oman lisämausteensa pudotuspeliavaukseen. Lapua kohtaa Ylihärmän, Pori saa vieraakseen Lukon Raumalta ja Lappeenranta emännöi Viinijärveä. Hallitseva mestari Kirittäret avaa pudotuspelit Turkua vastaan. Välieräpaikka irtoaa kolmella voitolla.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle