Laakkonen käynnisti Cupin kolmella maalilla

Venäjän jääpallocup on käynnistänyt. Venäjän hallitseva mestari Dynamo Kazan voitti avausottelussaan Startin (Nizny Novgorod) maalein 7-3 (3-0) . Sami Laakkonen iski ottelun avausmaalin pelin kolmannella minuutilla ja toisen maalin ottelun seitsemännellä minuutilla. Toisen jakson alussa Sami vei Kazanin 4-0 johtoon.

Zorki Krasnagorsk voitti avausottelussaan Murmanskin 8-1. Täksi kaudeksi Zorkin riveihin siirtynyt puolustaja Pekka Hiltunen iski rangaistuslyönnistä päätösnumerot 8-1.

Venäjän Cup pelataan kahdessa lohkossa, itäinen ja läntinen. Itäisen lohkon ottelut pelataan Kemerovon jääpallohallissa ja läntisen lohkon ottelut Moskovan jääpallohallissa (Kryletskoe).