Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Uusitalosta SM-liigan syyskuun pelaaja

 

Ville Uusitalosta SM-liigan syyskuun pelaaja


SM-liiga ja Jääkiekkolehti ovat valinneet syyskuun parhaaksi pelaajaksi Ässien puolustajan Ville Uusitalon, 32. Uusitalo oli syyskuussa SM-liigan tehokkain puolustaja ja koko pistepörssin kakkonen HIFK:n Ville Peltosen jälkeen.

Ville Uusitalo kokosi seitsemässä runkosarjan ottelussa 10 (1+9) tehopistettä ja tehosaldo oli komea: +10. Uusitalon juonikkaat ja jämäkät otteet siivittivät Ässät virkeään vireeseen SM-liigassa.

Uusitalon kovimmat haastajat syyskuun parasta pelaajaa valittaessa olivat HIFK:n hyökkääjä Ville Peltonen ja Jokereiden maalivahti Eero Kilpeläinen.

Uusitalo palkitaan ennen 7. lokakuuta Porin jäähallissa pelattavaa SM-liigan ottelua Ässät–TPS.

– Tietysti hyvältä tuntuu tämä kunnia. Tästä lähtee iso kiitos joukkueelle, sillä ilman kaikkien hyvää panostusta en olisi ollut kuukauden pelaaja, Uusitalo kommentoi valintaa Ässien verkkosivuilla.

SM-liigan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle



VilleUusitalo

Ville Uusitalo

Tiedot