Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pozzato voitti Italiassa – Carlström 36:s

 

Pozzato voitti Italiassa – Carlström 36:s


Italialainen Filippo Pozzato polki soolovoittoon Italiassa ajetussa 198,9 kilometrin GP Beghelli –kilpailussa. Hän karkasi irtiottoryhmästä ja pystyi pitämään 19 sekunnin etumatkan maaliin saakka. Takaa-ajossa oli myös suomalaisen Kjell Carlströmin Sky –joukkue, mutta se onnistui vain pääsemään lähelle, mutta Pozzato ei tullut kiinni. Carlström tuli vielä lopussa hyvin noin 60 ajajan ryhmässä sijalle 36. Hän jäi voittajalle 25 sekuntia.

- Teimme taas hyvin töitä ja pääsimme lähelle karkulaisia, mutta takaa-ajo ei onnistunut täydellisesti. Tämä oli minulle luultavasti kauden päätöskisa. Olen kuitenkin vielä Piemonten ja Lombardian kilpailuissa joukkueemme varamiehenä. Katsotaan, voi vaikka tulla vielä kaksi kisaa ajettavaksi. Se riippuu meidän ajajien terveydentilasta, kertoi Kjell Carlström.

Tulokset
G.P. Beghelli 2011 (1.1) Montevegli – Montevegli 198,9 km
1      Filippo Pozzato (Italia) Katusha Team 4.39.08
2      Manuel Belletti (Italia) Colnago - CSF Inox + 0.19
3      Giovanni Visconti (Italia) Farnese Vini - Neri Sottoli s.a.
4      Miguel Angel Rubiano Chavez (Kolumbia) D’Angelo & A – N s.a.
5      Bauke Mollema (Hollanti) Rabobank s.a.
6      Fabio Taborre (Italia) Acqua & Sapone + 0.21
36    Kjell Carlström (Suomi) Sky Procyling + 0.25

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle