Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Superpesis piti katsojalukunsa huipputasolla

 

Superpesis piti katsojalukunsa huipputasolla


Perjantaina Vantaalla kokoontuvilla superpesisseuroilla on täysi syy suunnata katseensa innostuneina kohti lajin 90-vuotisjuhlavuotta. Miesten Superpesiksessä on ylletty kolmella edellisellä kaudella 2000-luvun ennätyslukemiin ja naisten puolella 665 katsojan ottelukohtainen keskiarvo on vuosituhannen selvästi kovin noteeraus kaikki naisten kotimaiset palloilusarjat huomioiden.

Kesällä 2011 pelattiin 349 superpesisottelua, joita seurasi yhteensä 452 331 katsojaa. Kun lukemiin lisätään 8000 katsojan Itä-Länsi-viikonloppu Kouvolassa ja 34 sähköisillä kanavilla lähetettyä suoraa ottelulähetystä, pesäpalloväen keskuudessa päällimmäinen tunne on tyytyväisyys.

- Superpesiksellä on edelleen vahva asema kansallispelinämme. Miesten runkosarjan lisäksi erityisesti pudotuspelit herättivät upeasti mielenkiintoa ja naisten Superpesis on maamme ylivoimaisesti suosituin naisten palloilusarja katsojamäärilläkin mitattuna. Superpesisseurat voivat tällä hetkellä varsin mukavasti ja ne ovat omilla alueillaan merkittäviä osaajia, lokakuun alusta Superpesis Oy:n toimitusjohtajana aloittanut Petri Kaijansinkko iloitsee.

- Yhdessä seurojen kanssa olemme nyt lähdössä tekemään entistä parempaa ja kiinnostavampaa kautta 2012. Pesäpallo täyttää tulevana vuonna 90 vuotta, mikä näkyy vahvasti myös superpesisotteluissa. Heinäkuun loppupuolella Sotkamossa järjestettävä Itä-Länsi-tapahtuma  on kaikkine oheistapahtumineen koko pesisliikkeen kohokohta tulevana kesänä, Kaijansinkko jatkaa.

Miesten Superpesistä pelataan tulevalla kaudella 12 joukkueen voimin ja 11 joukkueen naisten Superpesis on joukkuemäärältään Suomen suurin naisten palloilusarja.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle