Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Järvelälle ylivoimainen voitto vammaisampumahiihdon cupissa

 

Järvelälle ylivoimainen voitto vammaisampumahiihdon cupissa


Maija Järvelä hiihti takaa-ajon ylivoimaiseen voittoon vammaisampumahiihdon maailmancupissa Norjan Sjusjöenissä. Liikuntavammaisten pystyhiihtäjien luokassa Järvelä selvitti 10 kilometrin matkalla kaikki neljä ammuntaa puhtaasti ja otti ykköstilan 1.44 minuutin erolla Puolan Katarzyna Rogowieciin. Ensimmäisenä matkaan päässyt Rogowiec ampui peräti 11 ohilaukausta.

”Voitto näytti kyllä lähdössä ihan saavuttamattomalta, aikaeroa oli niin paljon (hyvitysten jälkeen yli 5 minuuttia). Mutta niin vain se tuli. Ammunta sujui jälleen puhtaasti ja jalkakin liikkui jo paremmin. Viimeisellä kierroksella tiesin voittavani, kun viimeisestä ammunnasta lähtiessäni näin ykkösen kiertävän rinkiä. Sitä ennen olin jo kuullut, että saavutan koko ajan. Taas nähtiin, että neljän ammunnan kisassa kaikki on mahdollista. Voitto maistuu, mutta en ole hiihtoon tyytyväinen”, Järvelä sanoi.

Maanantaina Sjusjöenissä on välipäivä, tiistaina Järvelä jatkaa ampumahiihdossa 12,5 kilometrin kilpailussa.

”Se on pitkä ja raskas kisa, 2,5 kilometrin latu on tosi rankka: kuokkanousua on todella paljon”, Järvelä sanoi.

Sjusjöenissä kautensa aloittaa myös Ilkka Tuomisto, maastohiihdon kilpailut alkavat torstaina.

Maastohiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle