Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Pellisen suksi ei luistanut aikalaskuissa – tuloksena 25. sija

 

Jouni Pellisen suksi ei luistanut aikalaskuissa – tuloksena 25. sija


Ski crossin maailmancupin kauden neljännen osakilpailun aikalaskut kilpailtiin tiistaina Ranskan Alpe d’Huezissa. Viime kaudella maailmancupissa kolmanneksi laskenut Jouni Pellinen miehittää ennen Ranskan osakilpailua cupin 12. sijaa ja toiveissa on päästä kilpailemaan jälleen kärkisijoista.

Pellinen ei kuitenkaan tehnyt keskiviikon kisasta itselleen yhtään helpompaa tiistain aikalaskuissa. Karsintojen tuloksena oli 25. sija ja aikaeroa karsinnat ajalla 1:03.52 voittaneisiin Kanadan Christopher Delboscoon ja Itävallan Andreas Mattiin kertyi 1.44 sekuntia. Osan Pellisen loppuajasta ottaa huoltaja Tero Ukkonen omaan piikkiinsä.

– Tänään oli suksien voitelussa niin sanottu medium- tason onnistuminen. Jounin laskuissa ei ollut mitään isompaa virhettä ja onneksi tuli sen verran vauhtia, että mies pääsee kisaan mukaan. Pitkällä radalla, jossa liukuminen korostuu suksihuollolla ja voitelulla on erityisen suuri osa kisasuorituksen onnistumisessa ja tänään sen puolen sakatessa, joutui mies laittamaan kaiken peliin kisaan päästäkseen, Ukkonen kertoi aikalaskujen jälkeen.

Alpe d’Huezin aikalaskut lasketaan keskiviikkona ja ne näytetään suorana lähetyksena toiselta kierrokselta lähtien Eurosport2 –kanavalla kello 13.00.

– Huomiseksi hiotaan laskulinjat kuntoon ja laitetaan suksiin uusi luisto niin eiköhän olla taas uusilla sekuntiluvuilla. Lähellä ollaan onnistumista koko ajan, mutta tiukassa kilpailussa voi tapahtua mitä tahansa. Jounin ensimmäinen erä tulee olemaan haastava, mutta jos siitä selviää on mahdollisuudet aivan kilpailun terävimpään kärkeen, Ukkonen ennakoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Jouni Pellinen

Tiedot