Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Andreas Romar perjantai 13. päivän epäonnen soturi

 

Andreas Romar perjantai 13. päivän epäonnen soturi


Alppihiihdon miesten maailmancupin kauden ensimmäinen superyhdistetty laskettiin perjantaina Sveitsin Wengenissä. Super-G:n ja pujottelun yhdistelmässä ei yllätyksiä tuloslistan kärkipäästä löytynyt, kisaa hallitsi odotetusti Kroatian Ivica Kostelic.

Kroatialainen lähti pujotteluosuudelle 23. sijalta, mutta taitavana pujottelijana tunnettu Kostelic onnistui nousemaan kilpailun voittoon ennen isäntämaa Sveitsin Beat Feuzia. Feuz johti kilpailua Super-G:n jälkeen, mutta joutui antautumaan Kostelicille 0.20 sekunnilla. Kolmanneksi kilpailussa laski vahvan Super-G:n laskenut Yhdysvaltojen Bode Miller. Millerin aikaero voittajaan venähti 0.45 sekuntiin.

Päivän epäonnen soturi oli Suomen Andreas Romar. Romar oli hyvässä vauhdissa rinteen yläosassa, mutta keskipätkällä hänen suksi osui radalla olleeseen kuoppaan. Osuman seurauksena suksi ponnahti ilmaan ja suksen kärjen osuessa maahan side ei kestänyt iskusta syntynyttä voimaa vaan suksi irtosi jalasta. Romar kaatui rytäkän seurauksena, mutta ei loukannut itseään.

– Mitä tuossa kuulin maalialueella yläosan väliajoista, niin ihan hyvin olin vauhdissa mukana. Lasku tuntui ihan hyvältä, joten yläosan suoritukseen voin olla ihan tyytyväinen, Romar kertoi.

– Tämän päivän kaatuminen oli tuollainen työtapaturma ja ei pidä antaa sen vaikuttaa tuleviin koitoksiin. Laskulinjat olivat koko ajan ihan kunnossa, joten mitään ei tarvitse huomiseen syöksylaskuun lähteä muuttamaan. Lähdetään parantamaan torstain harjoitusten sijoitusta ja parantamaan maailmancupin pistesaldoa, Romar jatkoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle