Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Veikkanen aloitti kilpailukautensa Australiassa

 

Jussi Veikkanen aloitti kilpailukautensa Australiassa


Jussi Veikkasen kausi käynnistyi sunnuntaina Australiassa. Jälleen ranskalaisessa FDJ -Big Matin paidassa ajava Veikkanen osallistui Australian Adelaidessa 51 kilometrin Tour Under Classic ­kriteriumiin. Kilpailu oli samalla kaikkien joukkueiden ja ajajien esittely tiistaina alkavaan Tour Down Under ­etappiajoon.

Veikkanen aloitti kautensa hyvin, vaikka joukkueen tavoite ei täyttynytkään. Veikkanen oli 48:s 130 ajan kilpailussa. FDJ ­ Big Matin tavoite oli auttaa joukkueensa valkovenäläinen kirimies Yauheni Hutarovich voittoon. Hutarovich oli mukana kirikamppailussa, mutta hän jäi 14:nneksi. Voiton otti uuden belgialaistalli Lotto ­ Belisolin vahva kirimies André Greipel, jonka joukkue teki hyvän esityön voiton eteen. Toiseksi tuli norjalainen Sky Procyclingin Edvald Boasson Hagen. Australialainen Henrich Haussler oli kolmas.

- Nyt on kausi avattu ja tästä voi lähteä luottavaisin mielin tulevan viikon etapeille. Kisa oli odotusten mukaisesti kovavauhtinen, mutta jalat olivat ihan ok. Valitettavasti emme saaneet omaa kirimiestämme aivan kärkisijoille, kertoi Jussi Veikkanen.

Ajettu Down Under Classic ­kilpailua ei lasketa tiistaina alkavan etappiajon tuloksiin. Etappiajossa ajetaan ensimmäisenä 149 kilometrin etappi.

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle