Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niklas Ajo nousi jo toiseksi Valenciassa

 

Niklas Ajo nousi jo toiseksi Valenciassa


Niklas Ajon vahvat esitykset jatkuivat Moto3-luokan toisena testipäivänä Valencian radalla Espanjassa.
KTM:n tehdaspyörällä kilpaileva valkeakoskelainen viiletti nopeimmillaan lukemat 1.41,4, joilla hän nipisti 1,3 sekuntia keskiviikon parhaastaan. Ajo, 17, nousi samalla tuloslistalla hienosti jo toiseksi 33 kuljettajan joukossa. Testien avauspäivänä hän oli neljäs.
- Pyörä vaikuttaa hyvältä ja ajaminen tuntuu koko ajan paremmalta, kertoi tyytyväinen Ajo.
Ajo takoi parhaan kierrosaikansa iltapäivän viimeisellä tunnilla viileänä pysyttelevässä Valenciassa.
- En löytänyt sitä ennen parasta tuntumaa pyörän takapäähän ja olin kieltämättä jo hetken hieman masentunut. Tauko teki kuitenkin hyvää. Muutimme pyörän takapäätä ja sain samalla kerättyä taas itseni. Tiimin tsemppi teki sekin siinä tilanteessa terää.

Tiimipäällikkö Thien kehuu vuolaasti Ajoa

Ajon ja häntä ajattavan saksalaistiimi TT Motion Events Racingin työ jatkuu samoilla linjoilla testien päätöspäivänä perjantaina. Suunta on ehdottomasti oikea, mistä kertoi myös miltei heti ykkösnoteeraukseen perään nakutettu aika 1.41,5.
- Meidän oli tarkoitus testata tänään enemmän, mutta päivä meni pitkälti tuon ajotuntuman hakemiseen. No, perjantaina riittää vielä hyvin aikaa testaamiseen, vinkkasi Ajo.
Tiimin päällikkö Terrell Thien oli hänkin pelkkää hymyä varikkoboxin tuntumassa.
- Olen hyvin iloinen Niklaksen puolesta. Niklas on sopeutunut erittäin nopeasti uuteen pyörään ja näyttää siltä, että hän todellakin pitää KTM:stä.
MotoGP-sarjan uuden luokan ensimmäisten virallisten testien kärjessä on molempina päivinä liikkunut suomalaistalli Ajo Motorsportin saksalaiskuljettaja Sandro Cortese.
KTM:n tehdastiimissä kilpaileva Cortese oli torstaina enää kymmenyksen Ajoa nopeampi.
- Kuten olen aiemminkin todennut, Niklas on yksi lupaavimmista lahjakkuuksista, jonka olen koskaan nähnyt. Hän osoitti tänään kakkossijallaan, että kaikki on mahdollista alkavalla kaudella. Jatkamme työtä määrätietoisesti ja ammattimaisesti, totesi Thien.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Niklas Ajo

Tiedot