Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maastohiihtomaajoukkue SzMaastohiihtomaajoukkue Szklarska Porebaanklarska Porebaan

 

Maastohiihtomaajoukkue SzMaastohiihtomaajoukkue Szklarska Porebaanklarska Porebaan


Maastohiihdon maailmancup jatkuu tulevana viikonloppuna Puolassa. Szklarska Porebassa hiihdetään 17.2. vapaan hiihtotavan sprintit ja 18.2. ohjelmassa naisilla 10 km ja miehillä 15 km perinteisellä hiihtotavalla. Päävalmentaja Magnar Dalen on nimennyt yhdentoista urheilijan maajoukkueen Szklarska Poreban viikonloppuun.

Päävalmentaja Magnar Dalen on nimennyt Szklarska Porebaan lähtevän joukkueen. Szklarska Poreban sprintteihin osallistuu viisi (5) naista ja kuusi (6) miestä ja normaalimatkan kisoihin puolestaan osallistuu viisi (5) naista ja kolme (3) miestä.

Päävalmentaja Magnar Dalenin nimeämät joukkueet:

17.2. Szklarska Poreba, sprintit:

Naiset:
Krista Lähteenmäki, Riikka Sarasoja-Lilja, Aino-Kaisa Saarinen, Anne Kyllönen, Kerttu Niskanen

Miehet:
Martti Jylhä, Matias Strandvall, Anssi Pentsinen, Kalle Lassila, Ari Luusua, Sami Jauhojärvi

18.2. Szklarska Poreba, normaalimatkat (naiset 10 km, miehet 15 km – perinteinen hiihtotapa):

Naiset:
Krista Lähteenmäki, Riikka Sarasoja-Lilja, Aino-Kaisa Saarinen, Anne Kyllönen, Kerttu Niskanen

Miehet:
Lari Lehtonen, Sami Jauhojärvi, Ari Luusua

Päävalmentaja Dalen kertoo, että joukkueen terveystilanne ei ole paras mahdollinen tulevan maailmancup-viikonlopun alla:
- Terveystilanne koko joukkueen - urheilijat, huoltomiehet, fysiot ja valmentajat- osalta ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen ja seuraavat päivät ovatkin tärkeitä ensi viikonloppua ajatellen. Ensi viikonlopuksi meillä on yhdentoista urheilijan joukkue, Ville Nousiainen matkusti tänään kotiin toipumaan. Lisäksi ensi viikonloppuna poissa ovat Matti Heikkinen ja Riitta-Liisa Roponen, he menevät omalle harjoitusleirilleen valmistautumaan Lahden maailmancup-viikonloppuun. Niklas Colliander olisi päässyt tulevan viikonlopun normaalimatkalle viime viikonlopun Skandinavia-cupin palkintopallisijoituksellaan, valmentajien päätös on tässä tilanteessa että hänen on parempi jäädä kotimaahan ja valmistautua jo Lahden maailmancup-viikonloppuun.
Lahden maailmancup-viikonlopun joukkue kokonaisuudessaan nimetään Puolan viikonlopun kisojen jälkeen, 20.2. maanantaina.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle