Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rouhiaisen kausi alkoi takkuisesti

 

Rouhiaisen kausi alkoi takkuisesti


Motocrossin MM-sarjan avausosakilpailu Hollannin Valkenswaardissa päättyi heinolalaisen Riku Rouhiaisen kohdalta ennenaikaisesti. Aika-ajoissa Rouhiaisen suoritus MX3-luokassa ei ollut niin hyvä kuin harjoituksissa, ja hän karsiutui maanantain osakilpailusta.

Harjoituksissa kilpailuun oikeuttavaa vauhtia pitänyt Rouhiainen ei yltänyt yhtä hyvään vauhtiin aika-ajoissa. Hän jäi kilpailuun oikeuttavasta sijasta kaksi pykälää ollen 22.

- Harmittaa todella paljon, luottoa omiin taitoihin ei vain löytynyt tarpeeksi, kommentoi Riku.

MM-sarjan avausosakilpailuun Hollanissa osallistuivat kaikki MM-luokat veteraaneja lukuunottamatta.

- Luokkamme aika-ajot olivat päivän päätteksi, ja radalla oli paljon jarrupatteja joissa minulla oli vaikeuksia, Yamaha-pilotti kertoi.

Pyörä iskussa vaikeilla radoilla

Kilpailun järjestäjä oli saanut tehtyä radasta erittäin vaikean.

- Teknisesti haastava hiekka-rata josta löytyi kaikkea mahdollista, heinolalainen mainitsi.

Rouhiaisen pettymystä korosti myös se, että VHL-Suspensionin kanssa tehty kehitystyö jousituksen kanssa harjoituskaudella oli onnistunut.

- Pyörä tuntui hyvältä, siinä ei ollut mitään vikaa.

Tiimipäällikkö valaa uskoa

RikuRacingin tiimipäällikkö Jouko Rouhiainen harmitteli maanantain kilpailusta putoamista, mutta oli tyytyväinen suojattinsa suoritukseen.

- Ei kaukaa hakenut jatkoon pääsy, paras yritys meni pieleen liputuksen takia. Riku pääsi hyvin radan kanssa sinuiksi, kertoi isä-Rouhiainen.

Torstaina paikanpäälle matkustanut tiimipäällikkö oli tyytyväinen myös pyörän toimintaan.

- Pyörä on hyvä, se toimii patikossa joten jousitus on kohdallaan, Jouko iloitsi.

Seuraava MX3-luokan MM-osakilpailu käydään jo viikon kuluttua Ranskassa.

- Nyt levätään vähän. Keskiviikkona olisi tarkoitus lähteä kohti Ranskaa ja torstaina harjoitella siellä ensimmäisen kerran, tiimipäällikkö valaisi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle