Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyssä vilkas maaotteluviikonloppu edessä

 

Salibandyssä vilkas maaotteluviikonloppu edessä


U19-tyttöjen MM-kisat Slovakiassa alkavat 1.5.

Salibandyn kansallisten sarjojen päätyttyä, edessä on vielä kansainvälinen viikonloppu ja alle 19-vuotiaiden tyttöjen MM-kisat Slovakian Nitrassa 1.-5.5. Viikonlopun maaotteluista kuin myös tyttöjen MM-kisoista on luvassa runsaasti lähetyksiä internetissä.

Suomen miesten maajoukkue osallistuu EuroFloorball Tour -turnaukseen Sveitsin Bernissä 27.-29.4. Kyseessä on neljän maan (Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Tshekki) kesken pelattava tapahtuma.  Päävalmentaja Petri Kettunen on valinnut ryhmään kolme ensikertalaista. He ovat Kooveessa SM-pronssia voittanut Eemeli Salin ja Jyväskylän Happeen 32-vuotias veteraanihyökkääjä Petri Kauko ja TPS:n 19-vuotias Miko Kailiala. Myös kaksinkertainen maailmanmestari, maalivahti Henri Toivoniemi, 35, nähdään tauon jälkeen maajoukkuepaidassa.

Miesten EFT-turnauksen ottelut
Perjantai 27.4.
klo 18.30 Tshekki - Suomi
klo 21.30 Sveitsi - Ruotsi
 
Lauantai 28.4.
klo 16 Ruotsi - Tshekki
klo 19 Sveitsi - Suomi
 
Sunnuntai 29.4.
klo 13 Suomi - Ruotsi
klo 16 Sveitsi - Tshekki

Naiset pelaavat Ruotsissa

Suomen salibandynaiset pelaavat oman EFT-turnauksensa Ruotsin Karlstadissa perjantaista sunnuntaihin. Mukana on neljä ensikertalaista. OLS:n Viivi Laitinen, Tiikereiden Gitta Suominen, sekä Happee-kaksikko Alli Tikkanen - Mari Tuppurainen. Myös Joensuun Ruotsi-ottelussa vahvat näytöt antaneet NST:läiset Juuli Hakkarainen ja Marianne Hannonen ovat matkassa mukana EFT-tapahtumassa.

Naisten EFT-turnauksen ottelut
Perjantai 27.4.
klo 18 Sveitsi - Suomi
klo 21 Ruotsi - Tshekki
 
Lauantai 28.4.
klo 16 Suomi - Tshekki
klo 19 Ruotsi - Sveitsi
 
Sunnuntai 29.4.
klo 13 Tshekki - Sveitsi
klo 16 Ruotsi - Suomi

Suomen pojat kohtaa Tshekin

Suomen alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkue aloittaa valmistautumisen uuden ikäluokan voimin kohti 2013 MM-kisoja kohtaamalla Tshekin kahdesti 28.-29. huhtikuuta Ceska Trebovassa. Suomen U19-pojat on hallitseva maailmanmestari.

Alle 19-vuotiaiden poikien Suomi-Tshekki-maaottelut, Ceska Trebova,Tshekki
Lauantai 28.4. klo 18.00
Sunnuntai 29.4. klo 11.00

U19-tyttöjen MM-kisat

U19-tyttöjen viidennet salibandyn MM-kisat pelataan Slovakian Nitrassa 1.-5. toukokuuta. Suomen ikäluokkamaajoukkue lähtee kamppailemaan MM-kullasta. Joukkueeseen valituista 20 pelaajasta 16 kuului naisten liigan kokoonpanoihin kuluneella kaudella ja seitsemän tyttöä sai arvokasta kokemusta naisten liigan finaaleissa SC Classicin (Tampere) ja SB-Pron (Nurmijärvi) riveissä.
 
Nimettyjen joukossa on mukana neljä pelaajaa, jotka kuuluivat edellisten MM-kisojen (2010) hopeajoukkueen kokoonpanoon (Tiia Raitanen, Laura Manninen, Silja Eskelinen sekä Mira Wickman). MM-joukkueen  nuorin pelaaja on heinäkuussa 16 vuotta täyttävä My Kippilä ja Isa Björkell ainoa ensikertalainen. Eniten maaottelumerkintöjä löytyy Laura Manniselta (18 kpl) ja selkeä pisteykkönen on Mira Wickman (16 ottelua, 9+9).
 
- Suomen MM-kisoihin valittu joukkue muodostuu kokeneista, ison vastuun myös seurajoukkueissaan saaneista pelaajista. Mukana on muutama nuoruudenintoa ja taitoa tuova nuorempi pelaaja. Nyt on hyvät mahdollisuudet saavuttaa parempi tulos kuin edellisissä kisoissa, jolloin tuloksena oli MM-hopea. päävalmentaja Harry Virtanen linjaa.

MM-lohkojako:
A-lohko: Ruotsi, Sveitsi, Slovakia, Unkari.
B-lohko: Suomi, Tshekki, Norja, Puola.
 
Suomen alkusarjaottelut
ti 1.5. klo 15.15 Norja - Suomi
ke 2.5. klo 20.45 Suomi - Tshekki
to 3.5. klo 15.15 Suomi - Puola
 
Välierät
pe 4.5. klo 18 A1 - B2
pe 4.5. klo 21 B1 - A2
 
Mitaliottelut
la 5.5. klo 16 pronssiottelu
la 5.5. klo 19 MM-loppuottelu

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle