Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hakalalle jälleen turnausvoitto - tällä kertaa taas Pekka Seppäsen parina

 

Hakalalle jälleen turnausvoitto - tällä kertaa taas Pekka Seppäsen parina


BMW Beach Volley Pro Tourin osakilpailut saatiin päätökseen, kun miehetkin päättivät oman urakkansa Helsingissä pelatun Hietsu Openin finaaliin. Finaalissa kohtasivat viime viikonlopun mestarit Anssi Hakala ja Pekka Piippo, mutta tällä kertaa omien tuttujen pariensa kanssa verkon eri puolilla. Pekka Seppänen/Anssi Hakala pari oli koko Helsingin turnauksen loistovireessä ja sama jatkui myös finaalissa. Avausosakilpailun Tampereella voittaneet Hakala/Seppänen kaatoivat finaalissa Piipon ja Jyrki Nurmisen 2-0 (21-9,21-16).

- Harmittaa, että pelattiin finaalissa turnauksen huonoin peli, Jyrki Nurminen harmitteli.

Avauserä meni täysin Seppäsen ja Hakalan komennossa. Miehet repivät nopeasti kaulaa Piippoon ja Nurmiseen, ja tämä ero kasvoi vain erän loppua kohden mentäessä. Ensimmäinen erä päättyi lopulta murskalukemiin 21-9.

Toinen eräkin alkoi Hakala/Seppäsen komennossa ja riuhtoivat heti neljän pisteen kaulan ja tilanteeksi 5-1. Piippo/Nurminen kuitenkin nousivat samantien tasoihin. Pari jatkoi kovaa taisteluaan ja haastoi Hakala/Seppäsen tosissaan. Erä etenikin tasaisena ja tekniselle aikalisälle siirryttiin Hakala/Seppänen parin johtaessa 11-10. Helsingissä ylivoimaisesti parhaassa vireessä ollut pari Hakala/Seppänen alkoivat kuitenkin riuhtoa eroa ja hetkessä erä oli ratkennut. Erälukemiksi muodostui lopulta 21-16.

- Meidän vahvuus oli tänään keskittyminen. Pelattiin jokainen pallo ajatuksella ja tällä kertaa kaverit eivät ehkä olleet ihan samalla aaltopituudella, Anssi Hakala mietti ottelun ratkaisusta.

Finaalissa kentänhahmo oli hämmästyttävässä vireessä ollut Anssi Hakala. Mies puolusti upeasti ja oli hyökkäyksessä pitelemätön. Myös miehen syöttö teki finaalissa tuhojaan. Ottelu myös päättyi Hakalan hyökkäykseen.

Pronssia turnauksessa veivät latvialaiset Regza Haralds ja Abolins Armands, jotka kaatoivat pronssiottelussa Jari ja Toni Tuomisen tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemin 2-1 (20-22,21-11,15-10).

Kotimainen biitsikesä huipentuu 10.-12.elokuuta pelattaviin SM-finaaleihin Helsingin Rautatientorilla. Mukaan finaaleihin pääsevät kymmenen rankingin parasta paria. Luvassa on kaikkien aikojen finaalit ja mestaruuteen on mahdollisuudet jokaisella turnaukseen osallistuvalla parilla. Ennakkosuosikeiksi voidaan kuitenkin laskea Helsingin turnausvoittajat Pekka Seppänen/Anssi Hakala.

- Nyt treenataan muutama viikko Oulussa ja sitten olisi tarkoitus olla finaaleissa vieläkin paremmassa kunnossa, Pekka Seppänen kertoi parin valmistautumisesta finaaleihin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle