Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Venäjä pudotti Suomen pois sijoitusotteluista nuorten EM-kisoissa

 

Venäjä pudotti Suomen pois sijoitusotteluista nuorten EM-kisoissa


Venäjä sinetöi selvällä 3-0-voitollaan Suomen putoamisen pois kahdeksan parhaan sijoitusotteluista lentopallon alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa Puolan Gdyniassa. Venäjä rusikoi tylyt erälukemat 25-15, 25-21 ja 25-17.

- Me pelasimme todella kauden huonoimman pelimme ihan ylivoimaisesti. En olisi uskonut, että EM-kisoissa tulee näin aneemista esitystä, Suomen päävalmentaja Pekka Lahtinen harmittelee.

- Jo pukuhuoneessa ennen ottelua oli aika epätavallinen tunnelma tähän turnaukseen. Siellä oli kovin hiljaista. Täytyy laittaa omaan piikkiin, että en saanut joukkuetta syttymään.

Niklas Seppästä lukuun ottamatta esitys oli kaikilta pelaajilta vaisu. Seppänen teki 11 pistettä ja ylsi plusmiinustilastossa 7 plussalle. Elviss Krastins teki toiseksi eniten pisteitä eli 8 (+2). Muut jäivät heikkoihin tehoihin. Myös passari Mauri Kurppa oli vastustajalle nyt liian helposti luettava ja passitarkkuudessa oli toivomisen varaa.

Kun Suomi pelasi EM-kisojen huonoimman pelinsä, niin Venäjä pelasi parhaansa, tosin Suomen avustuksella.

- Tähän asti meillä on aina ollut vastustajaa parempi aloitusten vastaanotto, mutta nyt me jäimme Venäjälle reilusti. Venäjä luki hyvin meidän syöttöjemme suunnat ja passari Roman Zhos pelasi kisojen parhaan pelinsä.

Suomen torjunta ei saanut venäläisiskijöitä kuriin eikä puolustuskaan pystynyt noukkimaan palloja peliin. Suomi sai pelissä vain neljä torjuntapistettä.

Suomella oli pelissä myös ylimääräistä jobinpostia, kun jo aiemmin selkävaivan takia sivussa olleen Miikka Lemolan lisäksi Ville Pirinen muljautti nilkkansa alkulämmittelyn viimeisessä pallossa.

Suomella on vielä torstaina alkulohkon viimeinen ottelu Belgiaa vastaan, mutta perjantaina odottaa kotimatka.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle