Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi EM-karsintojen avaukseen kahdella liberolla

 

Suomi EM-karsintojen avaukseen kahdella liberolla


Suomen miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Daniel Castellani on tehnyt valintansa ensimmäisen EM-karsintaturnauksen miehistön suhteen. Argentiinalaisvalmentaja päätti valita joukkueen 12 pelaajan ryhmään poikkeuksellisesti kaksi liberoa Tommi Roinisen ja Jesse Mäntylän.

- Mäntylä on ollut sairastelun takia poissa ennen Kreikan matkaa ja haluan varmistua siitä, että meillä on varmasti täysin pelikuntoinen libero. Katson tilannetta pelikohtaisesti, kun voimme peluuttaa samassakin ottelussa kahta liberoa. Hyvinkin saatamme peluuttaa molempia liberoita, Castellani toteaa.

Suomi on matkassa Kreikan Trikalassa torstaista lauantaihin pelattavassa turnauksessa 13 miehellä, joista nyt yleispelaaja Jouni Palokangas jää joukkueen pelaavan miehistön ulkopuolelle.

Suomen maajoukkue saapui tiistai-iltana keskeisessä Kreikassa olevaan Trikalaan Ateenan kautta. Joukkue pääsi harjoittelemaan pelihallissa keskiviikkona kahteen otteeseen.

Jukka Lehtonen odottaa jo innolla pelien alkua Kreikan helteessä.

- Hellettä on, paljon ei tarvitse liikkua että hiki tulee. Se on hyvä, miehet pysyy lämpimänä. Olosuhteet ei saa ikinä olla mikään ongelma.

- En usko, että suosikin asema millään tavalla meillä näkyy. Pitää olla keskittynyttä ja pelata omalla tasolla aina.

Suomen avausvastustaja on torstaina Montenegro kello 17.30.

- Pieniä taktisia asioita katseltiin aamulla ja illalla sitten keskitytään asiaan enemmän. Kaikki on valmiina ja hyvin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle