Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Eskelinen Espanjan ratasarjan johdossa Valencian osakilpailuun

 

Mikko Eskelinen Espanjan ratasarjan johdossa Valencian osakilpailuun


19 pisteen johtoasemassa Espanjan GT-ratasarjan neljänteen kilpailuviikonloppuun starttava jyväskyläläinen Mikko Eskelinen, 40, tähtää nyt sunnuntaina Valenciassa ajettavan osakilpailun palkintokorokkeelle ja aikoo jatkaa menestykseästä kilpailukauttaan.

Portugalilaisen Team Nova Driver Audi R8 LMS GT3 autolla kilpaileva rata-autoilun kaksinkertainen Suomenmestari mittaa vauhtiaan sunnuntaina kahden tunnin ja 10 minuutin kilpailussa poikkeuksellisesti portugalilaisten Manuel Giaon ja Lourenço Beirão da Veigan kanssa kun tallitoveri César Campaniço kilpailee samanaikaisesti Portugalin mestaruussarjan osakilpailussa.

Eskelinen toivoo ehjää kilpailua ja repullisen verran sarjapisteitä, jotta taistelu mestaruudesta helpottuisi seuraavissa kilpailuissa.

- Portugalin mestaruuskilpailun muuttunut päivämäärä aiheutti päällekäisyyden Espanjan mestaruuskilpailun kanssa. Koska Team Nova Driver kilpailee yht'aikaisesti kahdella eri paikkakunnalla ja César Campaniço johtaa kotimaansa mestaruussarjaa, kilpailee hän Portugalissa ja minä jaan ajovuorot Espanjan Valenciassa kahden muun tiimin nopean kuljettajan kanssa. Cecarin poisjäänti tuo lisää haastetta muutenkin kovaan kilpailuviikonloppuun ja se myös tarkoittaa sitä, että meidän jokaisen on virheettömästi hoidettava oma tonttimme, Eskelinen tietää.

- Valencian rata on minulle täysin uusi tuttavuus enkä siten osaa yhtään ennakoida omaa vauhtiani. Onkin tärkeää, että pääsisin lauantain vapaissa harjoituksissa kunnolla tutustumaan rataan ja sitä kautta löytäisin oikeat ajolinjat tähänastisen kilpailukauden tärkeimmälle osakilpailulle. Tiedän, että Valencian osakilpailu on eräänlainen vedenjakaja koska onnistuminen huomattavasti helpottaisi mestaruustaistelua kun taas epäonnistuminen toisi vain lisää paineita. Lupaamme tehdä parhaamme ja katsotaan mihin se riittää, Eskelinen pohtii.

Espanjan GT-ratasarjan Valencian osakilpailu ajetaan sunnuntaina klo 13.15 Suomen aikaa. Espanjan GT-ratasarjan lisäksi Eskelinen johtaa 10 pisteellä myös Iber GT Endurance ratasarjaa.

Spanish GT sarjatilanne 6/12 osakilpailua: Top-5:
1. César Campaniço/Mikko Eskelinen, 87 pistettä
2. Miguel Á. De Castro, 68 pistettä
3. Luis Villalba/Francesc Gutierrez, 68 pistettä
4. Jesus Villaroel/Alvaro Fontes, 62 pistettä
5. Alan sicart, 62 pistettä

Iber GT Endurance Trophy sarjatilanne 4/8 osakilpailua: Top-3:
1. César Campaniço/Mikko Eskelinen, 38 pistettä
2. Miguel Á. De Castro, 28 pistettä
3. Alan Sicart, 27 pistettä
4. Jesús Villaroel/Álvaro Fontes, 25 pistettä
5. Gianluca Carboni, 25 pistettä

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle