Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kuusi kuoli onnettomuudessa TdS:n loppunousussa

 

Kuusi kuoli onnettomuudessa TdS:n loppunousussa


Alpe Cermisin rinne on suljettu kuolemaan johtaneen onnettomuuden takia. Kisajärjestäjät uskovat, että Tour de Ski pystytään kuitenkin sunnuntaina viemään läpi normaalisti.

Kuusi kuoli ja kaksi loukkaantui Alpe Cermisin –rinteessä Val di Fiemmessä moottorikelkkaonnettomuudessa. Viisi kuolleista ja yksi loukkaantuneista olivat venäläisiä. Yksi kuollut ja loukkaantunut olivat italialaisia. Onnettomuudessa moottorikelkka tuli sata metriä alas jyrkkää rinnettä.

Onnettomuus tapahtui Tour de Skin loppunousunakin toimivassa rinteessä, joka on toistaiseksi suljettu poliisin tutkinnan ajaksi. Onnettomuustutkinnan uskotaan pitävän rinteen suljettuna koko lauantain, mutta kisajärjestäjät olivat lauantaina aamulla siinä uskossa, että Tour de Skin viimeinen kisa voidaan viedä läpi normaalisti.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle