Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaisjoukkue etenemässä kahdeksan sakkiin Eurocupissa

 

Suomalaisjoukkue etenemässä kahdeksan sakkiin Eurocupissa


Hurrikaani-Loimaan portit Challenge Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon ovat entistä avoimempana. Loimaalaiset voittivat avausosan israelilaista Tel-Aviv Maccabia vastaan keskiviikkona puhtaasti 3-0 (25-19, 25-18, 25-19).

Mitään trilleriä peli ei 1082 katsojalle tarjonnut, niin vahvaa kotijoukkueen peli oli.

Hurrikaanin parhaana palkittiin Matti Oivanen (18/+12), joka syötti ottelussa myös kuusi ässää. Aivars Petrusevicsin saldo oli 14/+10 ja Eerik Jagon 11/+9.

Maccabin parhaasta pelaajasta ei ollut epäselvyyttä. Alexandro Rodriguez hyökkäsi 83 prosentin teholla ja teki pisteitä 20/+17.

Maccabin luotsi Zohar Bar Netzer kehui Hurrikaania erinomaisesta joukkueena pelaamisesta ja Iska Tuomista hyvästä valmennuksesta.

- Tämä peli oli Hurrikaanille helppo. Meillä oli lähes koko ajan ongelmia vastaanotossa. Jos tällä tasolla antaa vastustajan syöttää kaksitoista ässää, ei mitenkään voi voittaa, valmentaja totesi.

Matti Oivanen myönsi loppukaffeilla, että koviin peleihin  syttyy herkästi.

- Maccabin joukkueessa nyt kuitenkin vain hakkuri pelasi omalla tasollaan. Yleispelaaja Teixeiran (4/-12) pelin saimme sekotettua kahteentoista miinuspisteeseen.

Tyytyväisenä myhäillyt hurrikaaniluotsi Iska Tuominen kertoo, ettei ennen ottelua tiennyt ollenkaan, mitä on odotettavissa.

- Seitsemäntoista päivän pelitauon jälkeen on täydellinen arvoitus, miten ottelu menee. Nyt uskon, että vieraspeliin tämä voitto tietää hyvää, sillä aiemmissa Challenge cupin otteluissa olemme pelanneet vieraissa paremmin kuin kotona.

Ennen Israelin matkaa Hurrikaani pelaa kotona lauantaina Korson Vetoa ja sunnuntaina Liiga Rientoa vastaan. Tuominen toteaakin viikonlopun olevan todella tärkeä liigamenestyksen kannalta, eikä eurovoitosta saa siten jäädä liian hyvää oloa puseroon.

Hurrikaani matkustaa Tel-Aviviin maanantaina. Challenge cupin neljännen kierroksen toinen osaottelu pelataan keskiviikkona.

Mikäli Hurrikaani voittaa ottelun tai ainakin kultaisen erän, euromatka jatkuu kahdeksan parhaan joukkoon. Seuraavassa vaiheessa Hurrikaani saisi vastaansa tsekkiläisen tai serbialaisen joukkueen helmikuun puolivälissä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle