Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viesti esitti parastaan Euro-ottelussa

 

LP Viesti esitti parastaan Euro-ottelussa


LP Viestin vahvat otteet naisten lentopallon Euroopan cupeissa saivat torstaina jatkoa. Salolaiset löivät slovenialaisen Calcit Kalmnikin suoraan kolmessa erässä 3-0 (25-18, 25-18, 25-16).

LP Viestin ylivoimaa ottelussa kuvasi parhaiten joukkueiden teholukemat: LP Viesti +36, Calcit Kamnik +1.

Kotijoukkueen koko joukkue onnistui erinomaisesti. Libero Hillaelina Hämäläinen johti joukkuetta tutusti takakentällä pelaten huiman ottelun. Sini Häkkinen oli joukkueen paras pistenainen tehoin 15/+9. Kaisa Jokinen saalisti 12/+11 ja Dubravka Stojanovic 11/+9.

Vieraiden ainoa onnistuja oli hakkuri Tjasa Turnsek, joka teki 13/+6.

Calcitin joukkueen parhaana pelaajana palkittu Slovenian maajoukkueessakin pelaava hakkuri Tjasa Turnsek antoi tunnustusta vastustajalle.

- Salo oli hyvä ja onnittelut heille siitä. Meillä oli pitkä tauko ennen tätä peliä ja lisäksi yksi pelaaja puuttui, siinä kaksi syytä meidän tappioon. Mutta me yritämme viikon päästä parantaa ja viedä peli kultaiseen erään, Turnsek tuumasi.

Calcitin päävalmentaja Oleg Gorbachov totesi, että Salo oli ennakolta odotetun kova.

- Onnea Salolle, peli ei ollut meille helppo. Heidän vastaanottonsa oli hyvä ja sitä kautta pääsivät hyökkäämään vahvasti. Tärkein peli on kuitenkin vielä edessä Kamnikissa, pyrimme siellä tietysti voittoon, lupasi Slovenian maajoukkuettakin valmentava Gorbachov.

Voittajien parhaana palkittu loistava libero Hillaelina Hämäläinen kiitteli koko joukkueen ehjää peliä.

- Oma lataus oli kova sitä kautta saatiin hyvä tulos. Vieraspelistä ei kuitenkaan voi odottaa helppoa, muistutti Hiltsu.

LP Salon / LP Viestin päävalmentaja Kari Raatikainen kiitteli joukkueen taktiikan toteutusta.

- Laadittu taktiikka piti koko ottelun ajan ja tämä oli hyvä ilta, kiteytti Raatikainen.

- Syöttömme oli hyvä, muutamassa tilanteessa rohkeus oli kadota, mutta vain hetkittäin. Torjunnalla saatiin paljon pisteitä ja tuo plus-pisteiden ero (36 Salolle, 0 Calcitille) on aika murskaava, luki Raatikainen tilastoista.

- Mutta ensi viikolla uusi peli, samat säännöt kuitenkin voimassa ja kolme erää on voittajan otettava. Mutta olihan tämä meiltä tämän vuoden paras peli, nauratti Raatikainen kuulijoitaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle