Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naiset taistelivat toiseksi La Clusazin viestissä

 

Naiset taistelivat toiseksi La Clusazin viestissä


Naiset onnistuivat loistavasti La Clusazin 4x5km viestissä ja nousivat palkintopallille. Suomalaiset hiihtivät toiseksi. Ankkuriosuuden hiihtäneellä Niskasella piti tänään olla ohjelmassa pitkä lenkki, mutta se vaihtui viestihiihtoon ja palkintopallisijoitukseen.

Avausosuuden hiihtänyt Anne Kyllönen tuli vaihtoon ensimmäisenä 5,1 sekuntia ennen Ranskaa.
- Tosi hyvältä tuntui hiihto tänään ja suksi oli aivan loistava. Ilman muuta olen omaan osuuteni tyytyväinen. Uskon tyttöihin, Kyllönen sanoi heti oman osuutensa jälkeen.
Kyllönen lähetti Aino-Kaisa Saarisen ladulle 5,1 sekuntia ennen Ranskaa.
- Älyttömän hyvät sukset oli tänään, aivan loistavasti pystyin menemään. Olen todella tyytyväinen siihen kuinka hiihto kokonaisuutena meni, ja nyt näkee että suunta on oikea, Saarinen iloitsi.
Koko joukkueen panos ladulla oli tänään mahtava. Ensimmäisen vapaan hiihtotavan osuuden hiihtänyt Riitta-Liisa Roponen repi Norjan ykkösjoukkueen kanssa reilun 43,9 sekunnin eron takana tuleviin ja lähetti Kerttu Niskasen ankkuriosuudella kakkosena.
- Yllättävän helpolta tuntui hiihto tänään. Lähdin hiihtämään vähän niin kuin väliaikahiihtona ja sitten sain ladun varresta tietoa, että saan kärkeä kiinni, Roponen kertoi.
- Aivan mahtavan hyvä suoritus koko joukkueelta. Paperilla katsottiin, että on kyllä kova kisa edessä. Mieletön fiilis ja noin mielettömällä aikaerolla, Roponen iloitsi.

Kurkkukipua poteneen Krista Lähteenmäen ankkuriosuudella korvannut Kerttu Niskanen suoriutui yllättävästä pestistään hyvin.
- Minulla piti olla tänään pitkän lenkin päivä. En ehtinyt lähteä lenkille, kun sain aamupalalla tiedon, että ankkuriosuus kutsuu. Onneksi startti oli iltapäivällä niin ehdin kasata vähän ajatuksia. Oli kyllä jännittävä paikka lähteä hiihtämään, suorastaan pelottava, kun jouduin hiihtämän vapaalla hiihtotavalla, joka ei ole minulle se vahvempi tapa, Niskanen kertoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle