Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hurrikaani-Loimaan Eurocupit täpärästi päätökseen

 

Hurrikaani-Loimaan Eurocupit täpärästi päätökseen


Hurrikaani-Loimaan tie lentopallon miesten Challenge Cupissa tuli päätepisteeseen keskiviikkona Israelissa. Hurrikaani hävisi Tel-Aviv Maccabille toisen osaottelun 0-3 (23-25, 21-25, 24-26) ja perään pelatun ns. kultaisen erän niukimmalla mahdollisella tavalla 14-16.

Hurrikaani voitti viikkon sitten kotiottelunsa 3-0, mutta otteluvoittojen oltua keskiviikon pelin jälkeen tasan, jatkaja kahdeksan parhaan joukkoon ratkaistiin 15 pisteen kultaisella erällä (min. kahden pisteen ero).

Maccabi kohtaa välieräpaikasta pelattaessa tsekkiläisen Dukla Liberecin, joka pudotti jatkosta serbialaisen Vojvodina Novi Sadin.

- Vastustaja pelasi selkeästi kovemmin kuin viikko sitten Loimaalla. Heidän vastaanotto ja hyökkääminen oli terävämpää, mietiskeli ymmärrettävän pettynyt Hurrikaanin päävalmentaja Ismo Tuominen.

Loimaalla joukkuetta yksin kannatellut brasilialaishakkuri Alexandro Rodriquez (16/+5) saatiin tällä kertaa jotenkin kuriin, mutta muu joukkue oli hyökkäyksissään eri luokkaa kuin Loimaalla. Pahasti avauspelissä pettänyt Leonardo Teixeira teki nyt 13/+9 ja Genadi Sokolov keskellä 10/+7 viiden torjuntapisteen myötä.

Hurrikaanista kolmieräisessä varsinaisessa ottelussa Matti Oivanen teki 12/+10, Aivars Petrusevics 11/0 ja Eerik Jago 10/+1. Hakkurina aloittanut Ismo Moilanen teki 5/+4 ja Jani Niskakangas 6/+4.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle