Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella

 

URHOtv mukana jokaisella Vaahteraliigakierroksella


Amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliiga näkyy URHOtv:llä myös tulevalla kaudella. URHOtv televisioi yhden ottelun jokaiselta runkosarjakierrokselta, molemmat välierät sekä Vaahteramaljan. Lähetykset käynnistyvät 19. toukokuuta, jolloin avauskierroksella kohtaavat viime kauden finalistit Wolverines ja Roosters.

- Vaahteraliiga esiintyy URHOtv:llä nyt kolmatta kesää peräjälkeen ja sarja on jo vakiintunut ohjelmistoomme. Rymistelevä, mutta taktinen laji sopii mielestämme hyvin kanavalle. Lisäksi Vaahteraliiga panostaa tänä kesänä merkittävästi tv-tuotantojen laatuun ja odotamme siksi erinomaista kautta, kertoo URHOtv:n sisältöjohtaja Markku Korhonen.

Runkosarjan tv-ottelut nähdään sunnuntai-iltaisin. Kauden aikana vieraillaan kaikilla muilla liigapaikkakunnilla paitsi Jyväskylässä, jossa kaupunki ei mahdollistanut Jaguaarien pelejä pelattavaksi televisioon sopivalla areenalla. Ottelut selostaa Mika Laurila ja kommentaattorina vierailee eri lajiasiantuntijoita.

- Vaahteraliigaotteluiden suorat lähetykset mahdollistavat tänäkin vuonna lajinäkyvyyden kasvattamisen samalla kun katsojille tarjotaan mahdollisuus nähdä pelejä vaikkei otteluun pääsisikään, SAJL:n puheenjohtaja Roope Noronen toteaa.

Viimeisten runkosarjakierrosten televisioitavat ottelut päätetään heinäkuun loppupuolella.

TV-ottelut 2013
SU 19.5. Roosters-Wolverines
SU 9.6. Indians-Butchers
SU 16.6. Butchers-Jaguaarit
SU 7.7. Wolverines-Crocodiles
SU 14.7. Crocodiles-Roosters
SU 21.7. Indians-Crocodiles
SU 28.7. TAFT-Indians
SU 4.8. 69ers-TAFT
SU 11.8. Avoin
SU 18.8. Avoin
LA 24.8. Välierä
SU 25.8. Välierä
LA 31.8. Klo 18.00 Vaahteramalja XXXIV

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle