Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Oivanen finaaliin Ranskassa

 

Mikko Oivanen finaaliin Ranskassa


Ranskan lentopalloliigan LAM:n finaaleissa nähdään suomalaisväriä, kun Mikko Oivasen Paris Volley selvitti tiistai-iltana sinne tiensä.

Runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut Paris Volley löi viidennessä ja ratkaisevassa välierässä AS Cannesin 3-0 (25-13, 25-23, 25-21).

- Pelasimme taas hyvin kotona ja Cannes ei päässyt samalle tasolla kuin kotipeleissään viikonloppuna. Hyvä peli kaikkiaan meiltä, Oivanen iloitsi.

Oivanen tykitti tehot 16/+10 lähes 50 % hyökkäystehoilla syöttäen yhden ässään ja torjuen peräti neljästi.

Vastaansa Paris Volley saa finaaleissa suuren ennakkosuosikin Toursin. Runkosarjan voittanut Tours on hävinnyt tällä kaudella vain kuusi peliä: neljä runkosarjassa ja yhden molemmilla pudotuspelikierroksilla.

Finaalit pelataan Ranskassa kaksiosaisena: ensin ensi viikon tiistaina Pariisissa ja toinen osaottelu viikkon myöhemmin Toursissa. Voittojen ollessa tasan pelataan ns. kultainen erä mestaruudesta.

- Nyt on neljä pudotuspeliä voitettu 3-0- kotona. Sama finaalissa, niin voidaan odottaa ainakin kultaista erää. Jos ei sitten viedä molempia pelejä, Oivanen mietiskeli tyytyväisenä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle