Salibandynaisille 2-3-tappio Ruotsia vastaan

Suomen naisten salibandymaajoukkue kärsi 2-3-tappion naisten EFT-turnauksessa Tshekin Brnossa. Suomi oli takaa-ajajana koko ottelun. Kristiina Kauppila teki 2-1-kavennuksen ennen toisen erän loppua ja Emmi Niemelä toi Suomen maalin päähän ajassa 59.20.

Salibandya, Brno, Tshekki
Naisten neljän maan EuroFloorball Tour -turnaus
27.4. Ruotsi - Suomi 3-2 (1-0, 1-1, 1-1)
1. erä: 2.33 Emelie Wibron (Emelie Lindström) 1-0.
2. erä: 23.05 Victoria Wikström (Josefina Eiremo) 2-0, 38.08 Kristiina Kauppila (Karoliina Kujala) 2-1.
3. erä: 55.01 Anna Jakobsson (Lindström) 3-1, 59.20 Emmi Niemelä (Mia Karjalainen) 3-2.

Rangaistuslaukauskisa: Victoria Wikström R (-), Hanna-Mari Uimonen S (-), Iza Rydfjäll R (-), Nina Rantala S (-), Johanna Holmbom R (+), Katri Luomaniemi S (-)

Ruotsi voitti myös rangaistuslaukauskisan ja sai sarjataulukkoon vielä yhden lisäpisteen.