Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Turulta jäänyttä superpesispaikkaa ei täytetä

 

Turulta jäänyttä superpesispaikkaa ei täytetä


Superpesiksen hallitus on päättänyt, että naisten Superpesis pelataan 11 joukkueen voimin tulevalla kaudella. Turku-Pesiksen luopumisen myötä jäänyttä sarjapaikkaa ei täytetä.

Paikkaa hakivat Ykköspesiksen parhaat, Kankaanpään Maila ja Seinäjoen Maila-Jussit. Kun luopuminen tuli näin myöhään, sarjatason vaihdos olisi ollut haasteellinen.

- Valmistautuminen Ykköspesikseen on aivan eri asia kuin valmistautuminen Superpesikseen. Uusi joukkue, jonka asema on muutenkin debyyttikaudella haasteellinen, lähtisi jo valmiiksi pitkältä takamatkalta. Ensi kaudella naisten Ykköspesiksen voittaja nousee Superpesikseen, joten seurat voivat suunnitella tulevaisuuttaan pitkäjänteisemmin, Superpesiksen toimitusjohtaja Jussi Pyysalo muistuttaa.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle