Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

LP Viesti kova ennätysyleisön edessä

 

LP Viesti kova ennätysyleisön edessä


LP Viesti aloitti välierät hyvällä esityksellä kaataen viime kauden finaalivastustajansa LP Kangasalan 3-0. Ottelussa tehtiin uusi Mestaruusliigan naisten välierien katsojaennätys (liiga käynnistyi 2002) eli 1057 katsojaa.

Kotijoukkueen hyökkäysprosentti oli kova 54 (Kangasalan 31). Viesti tykitti syötöillään jo melkoisen edun, suoria ässäpisteitäkin kertyi seitsemän.

Sini Häkkinen palasi kotijoukkueen hakkuriksi tehoin 9/+8. Keskellä kaksikko Dubravka Rakic-Kaisa Jokinen tekivät yhdessä 19/+17 yli 70 % hyökkäystehoin. Vieraista Kayla Jeter teki 12/+10.

Kayla Jeter, LP Kangasalan parhaan palkittu:

- Yritettiin kyllä parhaamme, mutta vastustaja pelasi tänään hyvin. Itseltäni odotan jatkopeleissä ainakin enemmän torjuntoja.

Kaisa Jokinen, LP Viestin parhaana palkittu:

- Saatiin levätä sopivasti ja tarpeen mukaan runkosarjan jälkeen, oltiin valmiita tähän peliin. Alussa mentii vielä tasaisesti piste-pisteeltä, mutta lopussa taisi Kangasala vähän herpaantua. Tämä oli kuitenkin vasta avaus, ensimmäinen erä on pelattu. Pelasimme hyvin, kotisalissa meillä pitääkin olla hyvä syöttö. Pieni lepo tämän jälkeen, sen jälkeen vieraskentälle, jossa pitää olla taas vähän kovempi, koska Kangasala on siellä varmasti parempi.

Tuomas Alatalo, LP Kangasalan valmentaja:

- Kolme puolivälierää ei vaikuttanut, jaksettiin kyllä pelata ja olimmekin ihan ok-tasolle, Viesti vaan oli hyvä. Syötössä ja vastaanotossa meillä on eniten parannettavaa jatkossa. Viesti nosti riittävän hyvin ja kun on kansainvälisen tason passari ja kansainvälisen tason keskipelaajat, tulos on tällainen. Sarja on kuitenkin alussa ja kotipelimme ovat meille isoja pelejä.

(Alatalo viittasi puheellaan passari Viktoriia Polishchukiin ja keskipelaajiin Kaisa Jokinen - Dubravka Rakic)

Kari Raatikainen, LP Viestin valmentaja:

- Vasuri tässä on valmentajan nostettava ylös, vastaanottoharjoituksia ei saatu eri syistä ihan sille tasolle kuin olisi pitänyt ja siksi vastaanottoprosentti on meille alhainen 42 %. Passari Viki Polishchuk korjasi kuitenkin asiaa paljon ja siksi keskipeli toimi ja oli näköjään myrkkyä vastustajalle.

- Kotietu pidettiin ja tästä on hyvä jatkaa Kangasalle. Koko joukkueen voitto, mutta erityisesti Sini Häkkinen pelasi hienon pelin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle