Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sammelvuo valitsi viisi passaria maajoukkueryhmään

 

Sammelvuo valitsi viisi passaria maajoukkueryhmään


Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuon valinnat passareksi maajoukkueryhmään julkistettiin torstaina. Mikko Eskon ja Eemi Tervaportin lisäksi päävalmentaja otti ryhmään kolme uutta nimeä.

Jo useamman kauden ajan maajoukkueen passarikaksikkona olleiden Eskon ja Tervaportin lisäksi Sammelvuo valitsi ryhmään jo viime vuonna leirillä mukana olleen Saimaa Volleyn Ville Junturan, Kokkolan Tiikereiden Kasper Vuorisen sekä Hurrikaani-Loimaan Petteri Penttisen.

Näin päävalmentaja kuvailee passarivalintoja:

- Passareissa meillä on loistava kaksikko, jolle itsekin odotan todella mielenkiinnolla haastajia jatkossa. Mikko ja Eemi ovat pelanneet seuroissaan hienosti ja ovat hyvässä kunnossa.

- Ville oli viime vuonna pari viikkoa mukana leirillä ja teki hyvän vaikutuksen. Kasper on puolestaan tehnyt hyvää jälkeä Kokkolassa ja Petteri pelaa todella tasaisesti koko ajan.

- Katsotaan miten kesä viedään tärkeässä passarin roolissa peluutuksen suhteen läpi.

Miesten lentopallomaajoukkueen passarit 2014:
Mikko Esko, Gubernia Nizhni Novgorod (Venäjä), 35 vuotta, 198 cm, 245 maaottelua
Eemi Tervaportti, Knack Roeselare (Belgia), 24, 193, 101
Ville Juntura, Saimaa Volley, 25, 187, 0
Kasper Vuorinen, Kokkolan Tiikerit, 29, 190, 0
Petteri Penttinen, Hurrikaani-Loimaa, 28, 185, 0

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle