Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kim Degenhardt Loimaa Bisonsin toimitusjohtajaksi

Kim Degenhardt Loimaa Bisonsin toimitusjohtajaksi

 

Loimaa Bisons ry vahvistaa organisaatiotaan ja nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi Kim Degenhardtin (40).

Tehtävä on uusi ja Degenhardt aloittaa tehtävässään heti.

Degenhardt on toiminut viimeiset 5 vuotta mainostoimistoyrittäjänä. Tätä aikaisemmin hän on toiminut konsulttina sekä projektipäällikkönä eri digi- ja mainostoimistoissa.

- Tähän kutsuun ei voinut vastata kieltävästi. Pääsen aitiopaikalta seuraamaan tätä buumia, joka koripalloilulla on nyt päällä. Nyt on mahdollisuus antaa koripalloilulle takaisin mitä olen siltä nuorena saanut.

Bisons-manageri Ari Hannula sanoo, että kaikki organisaatiot tarvitsevat jatkuvasti uusia ajatuksia, uusia silmiä ja näkökulmia. Bisons on kasvanut suureksi, mutta ei vielä täyskasvuiseksi. Säännöllisellä ruokinnalla ja huolenpidolla se kasvaa entistä suurimmaksi.

- Itse tulen tukemaan Kimiä parhaalla mahdollisessa tavalla tuon tavoitteen saavuttamiseksi sekä huolehtimaan myös jatkossa, että Bisons –laumalle riittää vihreää laidunta riittävästi - Hannula kertoo.

Bisonsilla on sopimukset runkopelaajien kanssa ensi kaudeksi. Muutaman kotimaisen vahvistuksen kanssa neuvottelut ovat edelleen käynnissä. 

Bisonsin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle