Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen pojat välieriin Olympic Hopes -turnauksessa

Suomen pojat välieriin Olympic Hopes -turnauksessa

Suomi löi Unkarin selkeästi 3-0 (25-15, 25-15, 25-16) ja meni välieriin lentopallon alle 18-vuotiaiden Olympic Hopes -turnauksessa Tshekin Ceske Budejovicessa.

Kaikkien erien alut olivat aika tasaista pelaamista, mutta Suomen paremmuus tuli esiin erien loppuvaiheilla. Suomen aloitussyötöt sekä torjunta- ja puolustuspelaaminen toimivat hienosti. Suomi voitti torjunnat 14-3.

- Meidän tutut aseet toimivat lähes täydellisesti ja kaikki pelaajat nousivat plussalle tilastoissa, Suomen valmentaja Pekka Lahtinen totesi.

- Vastaanotto oli hyvällä tasolla ja helpotti hyökkäystä. Unkari oli selvästi heikompi torjuntajoukkue. Meillä nousivat hyökkäysten tapot yli 50 prosentin, mikä on tälle joukkueelle hyvin.

Akseli Lankinen aloitti passarina, mutta Kasimir Luostarinen pääsi myöhemmin kentälle ja onnistui myös hyvin. Hakkurina pelasi Joonas Jokela, keskipelaajina Miki Jauhiainen ja Henrik Porkka sekä yleispelaajina Arttu Linjamäki ja Tuomas Siirilä. Kaikki pelaajat pääsivät ottelussa kentälle.

Jokela teki pelissä 15/+11, Jauhiainen 9/+7, Porkka 8/+6 ja Linjamäki 8/+3.

- Tämä kävi hyvästä valmistautumisesta välieriin Saksaa vastaan. Viime keskiviikkona pelasimme Saksaa vastaan harjoituspelin, jonka hävisimme 1-3. Meidän pitää välierässä saada Saksan ison kaverit liikkeeseen omilla syötöillä. Meidän hyppyleijat ovat toimineet hyvin, Lahtinen totesi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle