Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Vaahteraliiga Nelonen Prolla myös ensi kaudella

Amerikkalaisen jalkapallon kotimainen pääsarja Vaahteraliiga näkyy Nelonen Prolla myös kaudella 2015. Tämän kauden tavoin kanavalla televisioidaan yksi ottelu viikossa sekä pudotuspelit ja Vaahteramalja.

- Olemme olleet tyytyväisiä Vaahteraliigan tämän kauden lähetyksiin. Käyttämällä sopimuksessamme olleen option, halusimme hyvissä ajoin varmistaa, että myös tuleva kausi näkyy lajin kasvavalle fanijoukolle nimenomaan meidän kauttamme, kanavapäällikkö Jorma Paakkari sanoo.

- Yhdessä juuri käynnistyneen, tarunhohtoisen NFL:n kanssa Vaahteraliiga tekee Nelonen Prosta täydellisen paketin jenkkifutiksen ystäville.

Myös SAJL:n puheenjohtaja Roope Noronen on tyytyväinen sopimukseen Nelonen Pron kanssa.

- Vaahteraliigan näkyminen myös ensi vuonna Nelonen Prolla ja Ruutu.fi:ssä tarjoaa lajille ja seuroille hyvän näkyvyyspohjan, jonka avulla on helpompi jatkaa katsoja- ja harrastajamäärien kasvattamista. Samalla se varmistaa, että myös ensi vuonna Nelonen Pro -kanavilta on mahdollisuus seurata lajia lähes ympärivuotisesti, kesällä Vaahteraliigaa ja talvella NFL:ää.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle