Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa. MTV näyttää runsaasti Mestaruusliigan pelejä kaikki finaalit mukaan lukien ja lisäksi eurooppalaista huippusarjaa Mestareiden liigaa, jossa LP Salo ensimmäisenä suomalaisseurana pelaa.

- Upeaa, että pääsemme yhdessä MTV:n kanssa kehittämään lentopalloa TV-tuotteena ja tarjoamaan huippuotteluita suomalaisille kotikatsomoihin. MM-kisat toivat lajille paljon uusia ystäviä, jotka saavat tässä yhden väylän syventää innostustaan lentopalloa kohtaan, Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen sanoo.

- Lajin kehittymisen kannalta on tärkeää, että saamme merkittävän TV-kumppanin tukemaan kasvustrategiaamme. Yhteistyö MTV:n kanssa antaa lentopallolle runsaasti työkaluja siihen, että suomalaiset tutustuvat lajiin monelta eri kantilta ja monen eri seuran kautta. Pystymme tätä kautta tuomaan suomalaisille myös talven aikana lentopallon taustoja ja ilmiöitä tutuksi. Mestaruusliigassa on paljon värikkäitä persoonia, joita saamme esiteltyä tätäkin kautta. On myös hienoa, että suomalaiset pääsevät seuraamaan LP Salon historiallista Mestareiden liigan kautta myös TV:n välityksellä, Iiskola-Kesonen iloitsee.

- Sopimus on kolmevuotinen ja sekä MTV että Lentopalloliitto ovat sitoutuneet  ahkeroimaan, jotta lentopallosta kasvaa entistäkin suurempi laji Suomessa.

MTV näyttää tulevan kauden aikana peräti 22-29 ottelua Mestaruusliigasta. Sen lisäksi tulevat vielä Mestareiden liigasta LP Salon kolme koti- ja kolme vierasottelua sekä Final Four huhtikuussa.

Mestaruusliigasta MTV näyttää 10-12 miesten ja naisten ns. Match of the Month -ottelua, 2-3 ottelua pudotuspeleistä, kaikki miesten finaalit (4-7 ottelua) ja kaikki naisten finaalit (4-7 ottelua). Kolme ottelua näytetään MTV:n vapailla kanavilla ja muut MTV:n maksukanavilla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle