Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Siltala ja Oivanen huilasivat voitokkaat sarja-avaukset

Siltala ja Oivanen huilasivat voitokkaat sarja-avaukset

 

Venäjällä Antti Siltalan Jenisei Krasnojarsk avasi kakkosliigan kahdella voitolla MGTU Moskovasta. Lauantaina voitto tuli 3-0 (25-20, 25-18, 25-14) ja sunnuntaina 3-1 (25-12, 25-20, 23-25, 25-16). Siltala ei pelannut.

- Joukkue pelasi kokoonpanolla, jolla se on harjoitellut heinäkuusta alkaen. Minä liityin kuitenkin ryhmään vastaan MM-kisojen jälkeen. Kovaa on treenattu ja hyvälle tuntuu. Joukkueen materiaali on aika laaja ja tasoero tähän Moskovan yliopiston joukkueeseen oli aikamoinen, Siltala kommentoi.

Ensi viikonloppuna matka vie Georgijevskiin eteläiseen Venäjään lähelle Georgian rajaa.

- Mielenkiintoinen matkakohde, Siltala kuittaa.

Mikko Oivasen joukkueen kausi alkoi voitokkaasti Puolan Plusliigassa, kun Czerni Radom kaatoi odotetusti  Kielcen vieraissa 0-3 (16-25, 22-25, 21-25). Oivanen huilasi pikkuvaivojen takia vielä sarja-avauksen.

Seuraavina suomalaispelaajina liiga-avaukset on Eemi Tervaortilla Belgiassa 15.10., Ranskan kaksikolla Niklas Seppänen-Lauri Kerminen 18.10. ja Saksan naiskolmikolla Pauliina Vilponen-Kaisa Alanko-Saana Koljonen 18.10.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle