Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandymaajoukkueet tulessa viikonloppuna - miesten MM-joukkue alkaa hahmottua

Salibandymaajoukkueet tulessa viikonloppuna - miesten MM-joukkue alkaa hahmottua

Salibandyrintamalla on edessä maaotteluiden sävyttämä viikonloppu, kun kaikki Suomen salibandymaajoukkueet ovat tositoimissa tahoillaan.

Miehet ja alle 19-vuotiaat pojat osallistuvat Hämeenlinnassa järjestettävään EuroFloorball Tour -tapahtumaan perjantaista sunnuntaihin. Naiset ja alle 19-vuotiaat tytöt pelaavat samaan aikaan Prahassa oman EFT-turnauksensa. Suomen ohella Ruotsi, Sveitsi ja Tshekki ovat muut EFT-joukkueet.

Lähestyvien MM-kisojen vuoksi suurin mielenkiinto kohdistuu Hämeenlinnan Elenia Areenalle, jossa  valmennusjohto puntaroi viimeisiä pelaajavalintoja ja testaa pelitapansa toimivuutta. Turnauksen huipentumana Suomi ja Ruotsi iskevät yhteen sunnuntaina klo 18:30.

EFT-turnauksessa nähdään kaksinkertaiset MM-kultamitalistit ja Ruotsin-ammattilaiset Tero Tiitu, Mika Kohonen ja Rickie Hyvärinen. Tiitu on viime kaudella tapahtuneen loukkaantumisen ja polvioperaation jälkeen löytänyt oivan vireen uudessa seurassaan IBF Falunissa. Mika Kohonen on päässyt pahimman yli masennusvaivoissaan ja väläyttänyt taas taitojaan Storvreta IBK:n väreissä. Kohosen seurakaveri Hyvärinen jätti puolestaan syyskuun Ruotsi-ottelut väliin perhesyiden vuoksi, mutta on nyt Suomi-paidassa. Valmennusjohto on luvannut peluuttaa kolmikkoa samassa ketjussa EFT:n aikana. Trio muistetaan parhaiten vuoden 2008 MM-finaalista, jossa se juoni miesten ensimmäisen maailmanmestaruuden ratkaisseen jatkoaikamaalin.

Suomen 20 pelaajan MM-joukkue julkistetaan 13.11. MM-kisat Göteborgissa alkaa 5. joulukuuta ja Suomen avausottelu Saksaa vastaan on vuorossa itsenäisyyspäivänä klo 13:30.

Myös U19-pojille EFT-turnauksella on arvonsa, sillä tämän jälkeen ainoa tapahtuma ennen toukokuun alussa Helsingborgissa häämöttävää MM-turnausta, on helmikuun Ruotsi-ottelut.

Naiset jatkavat MM2015-projektiaan ja hakevat onnistumisia viime otteluissa takkuilleeseen viimeistelyyn. U19-tyttöjen päävalmentaja Jukka Kouvalainen on valinnut mukaan 1998-ikäluokan talentteja ja kaikkiaan debytantteja on mukana kaksitoista.

Hämeenlinnan EFT:n otteluohjelma
Elenia Areena 31.10.-2.11.2014

Perjantai 31.10.
klo 10:00 Ruotsi - Sveitsi (U19 pojat)
klo 13:00 Ruotsi - Sveitsi (miehet)
klo 16:00 Tshekki - Suomi (U19 pojat)
klo 19:00 Tshekki - Suomi (miehet)

Lauantai 1.11.
klo 10:00 Ruotsi - Tshekki (U19 pojat)
klo 13:00 Suomi - Sveitsi (U19 pojat)
klo 16:00 Ruotsi - Tshekki (miehet)
klo 19:00 Suomi - Sveitsi (miehet)

Sunnuntai 2.11.
klo 9:30 Sveitsi - Tshekki (U19 pojat)
klo 12:30 Sveitsi - Tshekki (miehet)
klo 15:30 Suomi - Ruotsi (U19 pojat)
klo 18:30 Suomi - Ruotsi (miehet)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle