Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

OrPolle luvassa jatkopaikasta palkintona matka Israeliin?

OrPolle luvassa jatkopaikasta palkintona matka Israeliin?

 

Viime kauden naisten Mestaruusliigan hopeajoukkue Oriveden Ponnistus kohtaa keskiviikkona puolestaan Challenge Cupin toisessa osaottelussa Sveitsissä Kanti Schaffhausenin. Avausosan OrPo voitti kotonaan hienon taistelun jälkeen 3-2 eli sille riittää vieraissa voitto suoraan jatkopaikkaan ja 2-3-tappiokin jatkoerään.

Avausottelussa Agnes Pallag (25/+9) oli keskisuomalaisten ykköstykki ja Kelly Reeves (16/+13) sveitsiläisten.

- Olen erittäin tyytyväinen avauspelin voitosta. Vastustaja on ammattilaisjoukkue kahdeksan ulkolaispelaajansa myötä. Me osoitimme kotikentällä kannattajille sekä erityisesti itsellemme, että pystymme pelaamaan korkealla tasolla. Joukkueemme tulee aina esiintymään niin, että olemme ylpeitä edustaessamme Suomea, OrPon päävalmentaja Laszlo Hollosy toteaa.

- Kaikki on jatkopaikan suhteen auki. Schaffhausen on suosikki, mutta me yritämme päästä korkeimmalle mahdolliselle tasolle pelissämme. Jos se riittää voittoon, olen iloinen. Lupaan, että taistelemme koko sydämellämme, Hollosy lupaa.

Schaffahausen voitti viikonvaihteessa Dudingenin vieraissa 0-3. Joukkue on voittanut puolet kuudesta liigapelistään Sveitsin sarjassa.

Voitolla OrPo saisi vastaansa seuraavalla kierroksella häviäjän CEV Cupin otteluparista Haifa VC (Israel) - Beziers VB (Ranska). Ranskalaiset voittivat avauserän vieraissa 2-3.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle