Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen. Molemmat kokeneet pelaajat ovat vammalalaislähtöisiä ja molemmille valinta kuukauden pelaajaksi on uralla kolmas kotimaisessa pääsarjassa.

Esko on aiemmin valittu kuukauden pelaajaksi lokakuussa 2010 ja joulukuussa 2013. Jokisen valinnat ovat ajoittuneet maalis/huhtikuuhun 2007 ja marraskuuhin 2013.

Molemmat johtivat joukkueensa liigassa puhtaaseen tiliin marraskuun aikana joukkueiden voittaessa kaikki neljä liigapeliään.

Eskon (32) kuukauteen kuului myös make jatkopaikka CEV Cupissa, Jokisella (31) taas Suomen Cupin finaaliin pääsy sekä historiallinen Mestarien liigan avaus. Jokisen hyökkäystehot marraskuun peleissä olivat huimat 78 % ja virheprosentti vain seitsemän.

Kumastakaan kuukauden tähdistöstä ei löydy kuin yksi sama pelaaja kuin lokakuun tähdistöstä. Toisen valinnan tälle kaudella saivat ainoastaan LP Viestin passari Victoria Tuchashvili ja Team Lakkapään libero Luke Perry.

Miesten marraskuun tähdistöön valittiin Eskon ja Perryn lisäksi peräti kahdeksan liigapeliä ahertaneen Raision Loimun hakkuri Urpo Sivula ja keskitorjuja Joe Klein. Sivulan ja Eskon lisäksi muita suomalaispelaajia ei tähdistöön mahtunut, kun yleispelaajiksi valittiin Sammon Enderwin Herrera ja Ettan Joshua Walker sekä toiseksi keskitorjujaksi VaLePan tähdistön toinen palanen Matthew Pollock.

Naisten tähdistön suomalaispelaajia olivat Jokisen lisäksi seurakaveri Roosa Koskelo (libero) sekä OrPon keskitorjuja Eeva Puukka. Hakkurin paikan sai Pieksämäki Volleyn pistepörssin kärkinimi Anastasia Leshyk, yleispelaajiksi valittiin LP Viestin Anu Ennok ja HPK:n Lexi Erwin.

Naisten marraskuun tähdistö 2014
P Viktoria Tuchashvili LP Viesti
H Anastasia Leshyk Pieksämäki Volley
YP Anu Ennok LP Viesti
YP Lexi Erwin HPK
KT Kaisa Jokinen LP Viesti
KT Eeva Puukka Oriveden Ponnistus
L Roosa Koskelo LP Viesti

Miesten marraskuun tähdistö 2014
P Antti Esko VaLePa
H Urpo Sivula Raision Loimu
YP Joshua Walker Etta
YP Enderwin Herrera Sampo
KT Joe Klein Raision Loimu
KT Matthew Pollock VaLePa
L Luke Perry Team Lakkapää

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJoe Klein

Tiedot

Urpo Sivula

Tiedot

Joshua Walker

Tiedot