Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alppilajien kilpailukausi täyteen vauhtiin

Alppilajien kilpailukausi täyteen vauhtiin

 

Kemppainen ja Pellinen avaavat maailmancupkauden

Alppi- ja freestylehiihdon kilpailukausi pääsee täyteen vauhtiin tällä viikolla, kun freestylehiihdon maailmancupit avataan Pohjois-Amerikassa. Alppihiihtäjien kausi jatkuu myös Yhdysvaltojen lumilla, kun vuorossa on Nor-Am cup ja Beaver Creekin maailmancup.

Maanantaina ja tiistaina suurpujotteluspesialistit Marcus Sandell ja Samu Torsti mittaavat vauhtiaan Coloradon Aspenissa laskettavassa Nor-Am cupin kilpailussa. Viime vuosina kilpailut ovat olleet kovatasoiset, useiden maailmancuplaskijoiden ottaessa osaa kisoihin. Sunnuntaina laskijat pääsevät vauhtiin tulevissa MM-maisemissa, kun Beaver Creekissä lasketaan maailmancupkauden toinen suurpujottelu.

Maanantaina käynnistyy myös naisten Eurooppa-cup Norjan Hemsedalista. Lumitilanteen vuoksi alkukauden kisoja on jouduttu siirtämään ja kausi pääsee vihdoin käynnistymään kahdella suurpujottelulla ja kahdella pujottelulla. Suomalaisnaisista kilpailuissa on mukana Merle Soppela.

Freestylehiihdon maailmancupkausi käynnistyy keskiviikkona USA:n Copper Mountainilla laskettavalla ski halfpipen maailmancupin karsinnalla. Suomalaisista Coloradoon on matkustaneet AJ Kemppainen ja viime kevään nuorten MM-pronssimitalisti Kalle Hildén.

Ski crossissa maailmancup saadaan vauhtiin viikonloppuna, kun Kanadan Nakiskassa avataan kausi perjantaina 5.12. laskettavilla karsinnoilla. Finaalit lasketaan lauantai-iltana 6.12. Suomalaisista maailmancupin avauksessa on mukana Jouni Pellinen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle