Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Cocks ja HIFK käsipallon cup-mestareiksi

Cocks ja HIFK käsipallon cup-mestareiksi

 

Kotimainen käsipallosyksy 2014 huipentui viikonloppuna Riihimäellä pelattuun Suomen Cupin Final Four -tapahtumaan. Sunnuntaisissa finaaleissa cup-mestareiksi leivottiin Cocks miehissä ja HIFK naisissa.

Kummatkin cup-finaalit olivat arvoisiaan tapahtumia. Finaalijännitys näkyi joukkueissa, kentällä pelattiin suurella tunteella ja sekä miesten että naisten finaali ratkesi vasta loppuvaiheissa.

Miesten finaalissa mentiin alkuun Atlas Vantaan komennossa, mutta Cocks puristi toisella jaksolla ensin rinnalle ja viimeisen kahdeksan minuutin aikana voittoon asti.

- Kova taistelu, ei annettu periksi, kiteytti Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki, joka oli finaalissa 10. kertaa.

Naisten finaalin ratkaisua saatiin odotella aina päätösminuutille saakka. Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt HIFK oli niukasti niskan päällä läpi ottelun, mutta kolme minuuttia ennen loppua ÅIFK oli puristanut takaa tasoihin. Todellinen trilleri ratkesi lopulta HIFK:n eduksi yhden maalin erolla.

Käsipallon Suomen Cupin finaalit:
naiset: ÅIFK - HIFK 24-25 (10-11)
miehet: Cocks - Atlas Vantaa 25-21 (11-14)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle