Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jylhä todella pettynyt hiihtoonsa

Jylhä todella pettynyt hiihtoonsa

 

Martti Jylhä sijoittui parhaana suomalaisena 26:nneksi Davosin sprintissä. Muut suomalaismiehet karsiutuivat aika-ajoista.

Davosin vapaan sprinttikisan parhaasta suomalaissuorituksesta vastannut Martti Jylhä oli kisan jälkeen erittäin pettynyt. Seitsemänneksi kovimman ajan aika-ajoissa hiihtäneen Jylhän taival jäi sunnuntaina kahteen starttiin. ”Vieläkin ketuttaa, vaikka tässä on jo kisasta aikaa. En ole ikinä ollut näin vihainen hiihtokisan jälkeen”, Jylhä kommentoi.

Jylhä sai erävaiheessa huonon lähdön. ”Ensimmäinen työntö: Se lähtöpuomi li tiukka, sauva oli tosi lähellä tolppaa. Lähdin varovaisesti ja se lähtö meni ihan reisille sen ensimmäisen työnnön osalta ja jouduin nostaa pystyyn.  Jouduin koko eka kierroksen hiihtää niin, että en päässyt missään vaiheessa hiihtämään. Alkusuoran hiihdin kahden välissä ja sitten toisessa nousussa tasatyöntöä, kun en päässyt ohi”, Jylhä avaa erähiihtoaan ja jatkaa: ”Sitten toisella kierroksella yritin avata kohtuullisen rennosti ja pääsin omasta mielestä hyviin asemiin. Tarkoitus oli hyökätä mäen päällä ohi ja toisena siihen laskuun. Sitten Hamilton (Simeon) kaatui eteen. Minulta epätoivoinen räpiköinti siitä laskuun ja sisälle, ja sitten vielä saksalainen horjahti ja jäin viimeiseksi. Tänään tuntui hiihto siltä, että olisi voittoon ollut mahdollisuus. Ketuttaa.”

Matias Strandvall sijoittui 31:nneksi, Ari Luusua 33:nneksi ja Juho Mikkonen 64:nneksi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle