Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuomisto jäi niukasti kolmossijasta Surnadalissa

Tuomisto jäi niukasti kolmossijasta Surnadalissa

 

Ilkka Tuomisto sijoittui neljänneksi vapaan 20 kilometrillä vammaishiihdon maailmancupissa Norjan Surnadalissa. Tuomisto jäi vain 15 sekunnin päähän kolmossijasta. Kilpailun voitti Venäjän Rushan Minnegulov ennen Ihor Reptjukia ja Norjan Håkon Olsrudia.

”Ihan hyvää kulkua, mutta suksi ei ollut tänään kilpailukykyinen. Tuli varmaan valittua väärä suksi tuohon keliin. Keli sinänsä oli hankala: lämpötila liki 10 astetta, mutta kosteutta ei kuitenkaan ollut kovinkaan paljon, baana oli paikoin tosi kuiva ja aurinkonousut taas pehmeitä. Kulku oli kuitenkin tänään hyvää, jaksoin polkea hyvin koko matkan. Lähinnä harmittaa se, että tänään tarjottiin mitalia”, Tuomisto summasi.

Ilkka Tuomisto on maailmancupin finaalitapahtumassa ainoa suomalaisurheilija. Maastohiihdon osalta kauden viimeinen cup-kilpailu on lauantaina hiihdettävä perinteisen kymppi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle