Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Paju jatkoi huippuotteitaa frisbeegolfin EuroTourilla

Paju jatkoi huippuotteitaa frisbeegolfin EuroTourilla

 

Frisbeegolfin hallitseva Euroopan mestari Seppo Paju osoitti jälleen hallitsevansa paitsi olosuhteet myös hermonsa voittamalla Helsingin EuroTour -osakilpailun Talissa. Tällä kertaa ykkössija heltisi vasta kovan kamppailun jälkeen viimeisellä väylällä. Alusta asti kilpailua johtanut Ruotsin Christian Sandström sai katsella vierestä, kun Paju upotti birdie-puttinsa ja pääsi juhlimaan voittoa. Kylmäpäisenä tunnettu Paju koki ratkaisuhetkillä jopa inhimillisiä hermoilun tunteita.

"Tuli mieleeni junnuvuodet, kun jännitti niin paljon. Toki onhan se luonnollista, mutta oli se puttikin epävarman näköinen. Koriin kuitenkin kilahti ja pääsin tuulettamaan", Paju kertasi finaalikierroksen huipentumaa.

Paju paransi peliään halki viikonlopun. Kierrostulokset -3, -7 ja -8 kertovat paljon Pajun kovasta kisapäästä. Etenkin kovassa tuulessa ja kuurosateiden piiskaamana heitetty lauantain tulos oli muille liikaa. Lauantain kierros oli erityisen onnistunut, sillä Paju heitti hole-in-onen radan toisella väylällä. Laskusuuntaisesti pelannut Sandström törmäsi päätöskierroksella todellisiin puttiongelmiin, sillä loistavista avausheitoistaan huolimatta jopa muutaman metrin perussuoritukset tuottivat päänvaivaa. Kilpailun kolmannelle sijalle tuli viimevuotinen voittaja Matias Söderström ja neljänneksi nousi finaalissa huippukierroksen -10 heittänyt Leo Piironen.

Voitollaan Paju varmisti kymmenestä osakilpailusta koostuvan EuroTourin voiton jo viiden osakilpailun jälkeen. Pajun seuraava suurempi kilpailu on heinäkuun alussa Ruotsin Skellfteåssa pelattava major-turnaus. Kauden päätähtäin on elokuussa järjestettävät maailmanmestaruuskilpailut Pittsburghissa Yhdysvalloissa.

"Mun tavoite on voittaa maailmanmestaruus. Se on ainoa mestaruus joka minulta puuttuu", kommentoi Paju, jolta löytyy palkintokaapista junioreiden Euroopan ja maailmanmestaruudet sekä avoimen sarjan Suomen ja Euroopan mestaruus.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle