Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hyvä taistelu ei riittänyt saksalaista huippuparia vastaan

Hyvä taistelu ei riittänyt saksalaista huippuparia vastaan

 

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden urakka Moskovassa päättyi perjantaina 18–21, 19–21 -tappioon saksalaisparille Katrin Holtwick - Ilka Semmler. Suomalaisten sijoitukseksi tuli 17:s ja he saivat uransa ensimmäisestä Grand Slam -turnauksesta mukavat 240 FIVB:n rankingpistettä.

- Positiivista oli karsintojen klaaraaminen rennolla pelillä. Lisäksi vastaanotto- ja hyökkäyspeli toimi koko ajan, summasi päävalmentaja Kai Liukkonen.

Maailman kärki ei ole enää kaukana, sillä saksalaispari on pelannut yhtäjaksoisesti World Tourin pääsarjassa jo kahdeksan vuoden ajan ja sijoittunut siellä kolmen parhaan joukkoon peräti 14 kertaa.

- Syöttö oli murheenkryyni viimeisessä pelissä. Siihen lisää ruutia jatkossa, Liukkonen suunnitteli.

Suomalaisnaisten seuraavat turnaukset ovat Kroatian Porecissa, Norjan Stavangerissa sekä Euroopan kisat Bakussa, Azerbaidzhanissa. Näissä ovat mukana myös Emilia ja Erika Nyström.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot

Emilia Nyström

Tiedot

Erika Nyström

Tiedot