Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaisparille jo viides pääsarjapaikka tällä kaudella

Suomalaisparille jo viides pääsarjapaikka tällä kaudella

 

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden hurja tahti beach volleyn World Tourilla jatkuu. Suomalaiskaksikko selvitti tiistaina tiensä Major-turnauksen pääsarjaan Kroatian Porecissa. Major-tason turnaus toiseksi arvokkain yhdessä Grand Slamin kanssa FIVB:n kategoriassa.

Lehtonen ja Lahti ovat selviytyneet nyt pääsarjaan tämän kauden kaikissa viidessä FIVB:n turnauksessa, kolmesti rankingin perusteella ja kahdesti karsintojen kautta.

Tarvittavat kaksi karsintapelivoittoa irtosivat thaimaalaisparista Varapatsorn Radarong - Tanarattha Udomchavee 21-17, 21-19 ja japanilaiskaksikosta Takemi Nishibori - Sayaka Mizoe 21-11, 21-13.

- Uskallus pelata oli toisessa pelissä huipussaan ensimmäisen vähän nihkeämmän pelin jälkeen, suomalaiskaksikko iloitsi.

Emilia ja Erika Nyström hävisivät ensimmäisen kierroksen karsintaottelunsa argentiinalaisille Ana Gallaylle ja Georgina Klugille 1-2 (17-21, 21-14, 9-15). Argentiinalaispari eteni lopulta Lehtosen ja Lahden tavoin keskiviikkona alkavan Porecin turnauksen pääsarjaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot

Emilia Nyström

Tiedot

Erika Nyström

Tiedot