Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roosters ja Crocodiles käynnistävät Vaahteraliigan

Roosters ja Crocodiles käynnistävät Vaahteraliigan

 

Vaahteraliigan viralliseen alkuun on vielä tasan viikko aikaa, mutta hallitseva mestari Roosters ja viime kauden pronssijoukkue Crocodiles ottavat varaslähdön kauteen perjantaina Helsingin Velodromilla. Alun perin elokuulle merkitty ottelu jouduttiin siirtämään Velodromilla elokuun 17. päivä alkavan kenttäremontin johdosta.

Seinäjoen Crocodilesin valmennustiimi on uusiutunut täysin, ja sen myötä myös joukkueen pelikirja.

- Peli on mennyt täysin uusiksi molemmilla puolilla palloa. Viime kauteen verrattuna joukkueemme on tasavahva. Rosterissa on enemmän syvyyttä etenkin puolustuksen linjassa ja laitahyökkääjäosastolla, ensimmäistä kauttaan joukkuetta luotsaava Henri Kotanen luonnehtii.

Kauden alkuun mahtuu myös muita tapahtumia. Maanantaina 8.6. Vaahteraliiga ja amerikkalainen jalkapallo esiintyy yleisölle Helsingissä Kampin Narinkkatorilla. Paikanpäällä on mahdollisuus pallon heittoon ja potkaisemiseen. Lisäksi kaikkien liigajoukkueiden tähtipelaajia on tavattavissa torilla klo 14-15.

Kausi käynnistyy virallisesti torstaina 11. kesäkuuta Seinäjoella Nelonen Pron TV-ottelussa Crocodiles-Butchers.

Vaahteraliigakausi 2015 pelataan kuuden joukkueen sarjana. Mukana ovat viime kauden finalistit Helsingin Roosters ja turkulainen Anders Trojans, Crocodiles, Porvoon Butchers, Helsinki 69ers ja Vantaan TAFT. Joukkueet pelaavat kaksinkertaisen runkosarjan, ja välieriin pääsee neljä parasta.

Nelonen Pro televisioi yhden ottelun jokaiselta sarjakierrokselta. TV-pelien päiväksi on tällä kaudella vaihtunut torstai.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle