Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen ja Lahti haastavat maailman ykkösparin

Lehtonen ja Lahti haastavat maailman ykkösparin

 

Riikka Lehtosen ja Taru Lahden urotyöt jatkuvat beach volleyn World Tourilla Kroatiassa. Suomalaiskaksikko selvitti torstaina tiensä alkulohkosta jatkoon ja kukisti jatkopelien ensimmäisellä kierroksella kanadalaisparin Melissa Humana-Paredes - Taylor Pischke 21-15, 21-14.

- Mahtava fiilis. Hyvä keskittyminen pysyi koko pelin ja oma sideout oli lähes virheetöntä. Lisäksi peli oli ennen kaikkea rohkeaa, suomalaispari summasi.

Perjantaina Lehtonen ja Lahti joutuvat todelliseen testiin, sillä jatkopelien toisella kierroksella vastaan asettuu brasilialainen maailman ykköspari Larissa França Maestrini - Talita Da Rocha Antunes, joista Larissa on olympiahopeamitalisti Lontoosta sekä kolminkertainen MM-mitalisti.

- Huomenna lähdetään samalla ilmeellä maailman ykkösiä vastaan, kaksikko tuumi.

Rankingsijalta 28 turnaukseen lähteneet Lehtonen ja Lahti ovat varmistaneet Porecissa jo vähintään yhdeksännen sijan ja uransa parhaat FIVB:n rankingpisteet.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Taru Lahti

Tiedot

Riikka Lehtonen

Tiedot