Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita. Sellaisiksi ovat joukkueissaan nousseet Superpesiksen elokuun pelaajiksi valitut Vimpelin Vedon Mikko Kanala ja jyväskyläläisen Kirittärien Emma Nieminen.

Kanala on pudotuspelien etenijä- ja tehopistetilastojen sekä ottelukohtaisella keskiarvolla kärkilyöntitilaston ykkösnimi. Numerolla 2 pelaava Halsuan Toivon kasvatti on purkanut menestyksekkäästi vaikeaksi tiedettyä ykköstilannetta. Ulkopelissä Kanala liikkuu laajalla tontilla polttolinjassa.Nieminen on ollut pudotuspeleissä joukkueensa vahvimpia lenkkejä ja tehnyt useita voittavia suorituksia. Kahdeksassa pudotuspeliottelussa ovat syntyneet tehot 1+7 lyötyä, kahdeksan tuotua ja 44 kärkilyöntiä. Ulkopelissä Nieminen vangitsee palloja polttolinjassa.

Kero ja Vartiainen loistivat Ykköspesiksessä

Manse PP Tampereelta on pelannut miesten Ykköspesiksessä hienon kauden, vaikka pudotuspelien loppuottelussa Kempeleen Kiri veikin voiton ja superpesispaikan. Viimeinen mahdollisuus nousuun on superpesiskarsinnassa Kankaanpään Mailaa vastaan.

Yksi joukkueen sisäpelin tärkeimmistä lenkeistä on kivenkova jokeriosasto. Sen johtotähtenä miesten Ykköspesiksen elokuun pelaajaksi valittu Ville Kero on tykittänyt seitsemässä ottelussa 26 lyötyä. Ylemmissä pudotuspeleissä Kero on palkittu neljästi ykkös- ja kahdesti kakkospalkinnolla.

Naisten Ykköspesiksessä Hämeenlinnan Paukku ylsi jo superpesiskarsintaan, mutta Vihdin Pallo oli parempi suoraan voitoin 3-0. Yksi joukkueen vahvoista ratkaisijoista oli kuukauden pelaajaksi valittu Eveliina Vartiainen, joka pelasi erinomaisesti niin sisällä kuin ulkona.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle